Magenta nails: 10 υπέροχα μανικιούρ στο απόλυτο χρώμα του 2023

Τι κι αν το 2023 δεν έχει έρθει ακόμα; Be fashion forward και δοκίμασε τώρα στο μανικιούρ σου το απόλυτο χρώμα της νέας χρονιάς που θα έρθει.

Μπορεί ακόμα να διανύουμε το 2022, όμως η Pantone έσπευσε να μας ενημερώσει για το ποιο θα είναι το χρώμα της νέας χρονιάς, του 2023. Ο λόγος για το Viva Magenta, την απόχρωση που «παίζει» ανάμεσα στο κόκκινο και το φούξια και που ταιριάζει πραγματικά σε όλες.
Είτε έχεις σκουρόχρωμο τόνο επιδερμίδας, είτε σταρένιο, είτε ανοιχτόχρωμο, το magenta θα σε κολακεύσει και θα σε αναδείξει. Τόσο επιλέγοντάς το στα ρούχα, όσο και στο μανικιούρ. Και σε αυτό ακριβώς θα σταθούμε σήμερα. Στα nail art που μπορείς να κάνεις σε Viva Magenta.

Christmas glam: 10 κομψά μανικιούρ όλο λάμψη για τα Χριστούγεννα
Η ανακοίνωση της Pantone για το Viva Magenta, το χρώμα του 2023
Στις αρχές Δεκεμβρίου η Pantone, η εταιρεία που εξειδικεύεται στο χρώμα, ανακοίνωσε ότι το Viva Magenta θα είναι το χρώμα του 2023. «Είναι ένα γενναίο, ατρόμητο και δονούμενο χρώμα, που η πληθωρικότητά του προάγει μια χαρούμενη και αισιόδοξη γιορτή», επισημαίνει η Pantone στην ανακοίνωση που εξέδωσε για αυτό το «ζωηρό κόκκινο», το οποίο «ενθαρρύνει τον πειραματισμό και την αυτοέκφραση χωρίς περιορισμούς».

https://www.instagram.com/p/ClpRhabOka3

Όπως προσθέτει η ανακοίνωση, το Viva Magenta είναι μια απόχρωση «ηλεκτρισμένη και δίχως όρια», ένα χρώμα «τολμηρό, πνευματώδες και συμπεριληπτικό».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το χρώμα που επιλέγει κάθε χρόνο η Pantone αντικατοπτρίζει τις τάσεις σε τομείς, όπως η μόδα, η ομορφιά, η τεχνολογία, το design και η διακόσμηση, αλλά παράλληλα αιχμαλωτίζει και το πνεύμα της εποχής.

https://www.instagram.com/p/Cl1MTqTgRUq

«Καθώς ο εικονικός κόσμος γίνεται πιο κυρίαρχο κομμάτι της κ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss