Μαγιό: Ιδανικό για τις γυναίκες άνω των 50

Οι επιλογές στα μαγιό και το καλοκαιρινό στιλ μας αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου, όπως άλλωστε αλλάζει και η ίδια η μόδα.

Στιλάτα καφτάνια με σοφιστικέ prints, μακριά φορέματα, safari chic βερμούδες και μοδάτα παρεό είναι μερικά από τα κομμάτια που συνθέτουν το καλοκαιρινό στιλ των γυναικών άνω των 50. Όπως, πάντα, ωστόσο, τη διαφορά κάνει ένα κομψό μαγιό.

Μαγιό

Υπάρχουν αμέτρητες τάσεις που ανανεώνονται κάθε χρόνο και είναι πραγματικά πρόκληση το να καταλήξεις στο στιλ που σε κολακεύει περισσότερο. Τόσο τα ολόσωμα όσο και τα μπικίνι έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αντίστοιχα και χρειάζεται να σκεφτείς έξυπνα για το ποιο θα επιλέξεις. Με τη βοήθεια style expert, ξεχωρίσαμε την καλύτερη επιλογή.

Μπικίνι ή ολόσωμο

Τα ολόσωμα και τα ψηλόμεσα που κυκλοφορούν είναι για πολύ συγκεκριμένα σώματα. Δεν συμφωνώ ότι ταιριάζουν σε όλες μας ή ότι καλύπτουν τα δύσκολα σημεία. Εκτός μερικών εξαιρέσεων. Όπως ανέφερες, είναι πολύ κοφτά και παρτά θα έλεγα. Προτιμώ τις πιο κλασικές γραμμές για ασφάλεια και για να φαίνεσαι ότι δεν υποφέρεις ή αγχώνεσαι μέσα σε αυτό. Τα ολόσωμα ή θα είναι παλιακά ή θα είναι μόνο για πολύ στεγνά σώματα. Ευτυχώς πολλά ελληνικά brands πρωτοπορούν στα πατρόν και στην εφαρμογή. Le bikinaki είναι μια πολύ καλή επιλογή

Δες το ιδανικό μαγιό για τις γυναίκες άνω των 50 στο Bovary.gr

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss