«Μάγισσα»: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Μάγισσα»

Οι μετρ του είδους, Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης-Λευτέρης Χαρίτος, οι άνθρωποι που άνοιξαν τον δρόμο για την ελληνική μυθοπλασία μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες», επιστρέφουν. Οι δύο πρώτοι σε ρόλο σεναριογράφων, ο τρίτος σε ρόλο σκηνοθέτη, ετοιμάζουν το πιο δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1.
Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, ανέβηκε και η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα στον προσωπικό λογαριασμό του Γιώργου Γάλλου. Ο ηθοποιός ποζάρει με τον Νίκο Ψαρρά και τον Αναστάσιο Ροϊλό, κάνοντας μάλιστα μια μεγάλη αποκάλυψη. «Μαζί στη “Μάγισσα” που έρχεται από Φλεβάρη στον ΑΝΤ1», έγραψε κάνοντας γνωστό ότι η σειρά θα βγει στον αέρα στις αρχές του 2023.

Να σημειωθεί ότι και οι τρεις ηθοποιοί άφησαν το στίγμα τους στις «Μέλισσες» ενώ το μόνο βέβαιο είναι ότι θα δούμε κι άλλους ηθοποιούς από τη μοναδική αυτή σειρά και στη νέα αυτή παραγωγή του καναλιού του Αμαρουσίου. Μία από αυτές η Έλλη Τρίγγου, η Ασημίνα από το Διαφάνι, που θα ενσαρκώσει έναν από τους κεντρικούς ρόλους.
Η Κατερίνα Λέχου, επίσης, θα βρεθεί στη νέα σειρά του σταθμού με την ίδια να δηλώνει στην πρεμιέρα της εκπομπής του Γιάννη Μπέζου «Ό,τι Αγαπώ»: «Θα κάνω ένα σίριαλ, θα προβληθεί μετά την Πρωτοχρονιά. Δε μπορώ να πω ακόμη, εάν δεν υπογράψω και δεν κάνω το πρώτο γύρισμα. Εκτυλίσσεται πριν το 1821. Αυτό μπορώ να πω μόνο».

Γιώργος Γάλλος, Αναστάσιος Ροϊλός και Νίκος Ψαρράς

Όσον αφορά στην υπόθεση; Η ιστορία τοποθετείται στο 1818, τότε που οι Έλληνες ετοίμαζαν στην επανάστασή τους, απέναντι στον τουρκικό ζυγό. Στη Μάνη, δύο οικογένειες που χωρίζονται από μακροχρόνια βεντέτα, αποφασίζουν να ενωθούν για χάρη του επαναστατικού αγώνα. Παντρεύουν τα παιδιά τους και μετά από λίγο καιρό γεννιέται το εγγόνι τους… Λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του, όμως, το μωρό εξαφανίζεται. Η υπηρέτρια της μίας οικογένειας βλέπει σαν όραμα πως το παιδί βρίσκεται στο ποτάμι. Ενημερώνει την οικογένεια και όλοι τρέχουν στο μέρος που …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss