Μαίρη Μηνά: «Ανακάλυψα το θέατρο λίγο από σπόντα»

Η Μαίρη Μηνά παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη δημοσιογράφο Βίκυ Χαντζή και την εκπομπή «ALPHA Παντού», όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο με την σειρά «Αγγελική», αλλά και στα παιδικά της στα Τρίκαλα.

«Ήταν μια πολύ έντονη η τηλεοπτική εμπειρία»

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός Μαίρη Μηνά σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια πολύ έντονη η τηλεοπτική εμπειρία, πάρα πολύ πλούσια από πολλές απόψεις. τρομακτική κάποιες φορές και άλλες φορές σκέτη ευλογία. Είχε από όλα τα συστατικά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ένα πολύ ισχυρό δώρο που μου έδωσε αυτή η εμπειρία ήταν να μην παίρνουμε τα πράγματα και τόσο σοβαρά και να βουτάμε στις ευκαιρίες που μας δίνονται».

«Οι γονείς μου έχουν διαμορφώσει αυτό που είμαι σήμερα σε πολύ μεγάλο βαθμό»

Αμέσως μετά είπε: «Οι γονείς μου έχουν διαμορφώσει αυτό που είμαι σήμερα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Έχω πάρει πολλά από τα ωραία τους στοιχεία, αλλά και από τα άσχημα τους, είμαι πολύ υπερήφανη για αυτό».

«Αυτό με κέντριζε και αυτό με ερέθιζε»

«Ανακάλυψα το θέατρο λίγο από σπόντα. Αυτό που αναζητούσα ουσιαστικά ήταν να δω ποια είναι η θεατρική λειτουργία και γενικά η λειτουργία μιας ομάδας. Είχα σπουδάσει κοινωνική λειτουργός και ήθελα να ασχοληθώ με τη δραματοθεραπεία».

«Διάλεξα την πρώτη μου σπουδή εκεί που με καλούσε η φύση μου, στο να ασχολούμαι με τον άνθρωπο. Αυτό με κέντριζε και αυτό με ερέθιζε», συμπλήρωσε η Μαίρη Μηνά.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε η ηθοποιός:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss