Μαίρη Συνατσάκη: Μιλά πρώτη φορά για τη γέννηση της κόρης της

Η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να κάνει ένα βίντεο μετά από αρκετά μηνύματα που έλαβε από εγκυμονούσες αλλά και νέες μαμάδες.

Η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μίλησε για τις πρώτες μέρες στο σπίτι με την κόρη της. Η ίδια διακομίστηκε ίδια θέλησε να κάνει αυτό το βίντεο μετά από αρκετά μηνύματα που έλαβε από εγκυμονούσες αλλά και νέες μαμάδες.
Η Μαίρη Συνατσάκη αφού ευχαρίστησε για τις ευχές που έλαβε για την κόρη της, μίλησε για τις «baby blues» μέρες μετά τη γέννα, διευκρινίζοντας τις διαφορές από την επιλόχειο κατάθλιψη.

«Θεωρούσα ότι οι ορμόνες μου ήταν τέλεια. Μου συνέβη όμως αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε στο σπίτι από το μαιευτήριο. Ήταν η επιστροφή στο συνηθισμένο μας περιβάλλον σε μία… όχι συνηθισμένη συνθήκη. Είναι περίεργες αυτές οι αλλαγές, βάλε και τις ορμόνες μέσα… Εξαιτίας των δικών μου θεμάτων ψυχικής υγείας και των διαταραχών με το άγχος και των κρίσεων πανικού, ήταν πάντα οι κεραίες μου πολύ ανοιχτές με αυτό και είχα ενημερώσει το περιβάλλον μου», ανέφερε αρχικά.

PHOTO GALLERY

Photo 1/6

Photo 2/6

Photo 3/6

Photo 4/6

Photo 5/6

Photo 6/6

Και πρόσθεσε για την ενημέρωση που είχε κάνει στο περιβάλλον της: «Θέλω να ξέρετε, θέλω να με παρακολουθείτε μετά την εγκυμοσύνη. Είχα πει και στον ψυχ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss