Mαμά στα 50 της έγινε η Τζάνετ Τζάκσον

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζει η Τζάνετ Τζάκσον, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Τα ευχάριστα ανακοινώθηκαν από τον εκπρόσωπο της τραγουδίστριας, ο οποίος αποκάλυψε το φύλο, αλλά και το όνομα του παιδιού.

Η μικρότερη αδελφή του βασιλιά της ποπ μουσικής, Μάικλ Τζάκσον, που απεβίωσε το 2009, είχε αιφνιδιάσει τους θαυμαστές της τον Απρίλιο όταν ανακοίνωσε τη ματαίωση της παγκόσμιας περιοδείας της. Τότε είχε πει ότι ήθελε να «κάνει οικογένεια» με τον σύζυγό της – με τον οποίο είναι παντρεμένοι από το 2012 – τον μεγιστάνα από το Κατάρ Ουίσαμ αλ Μάνα.

Αντιμετώπισε αρκετές αντιδράσεις από το οικογενειακό της περιβάλλον με την απόφασή της να μείνει έγκυος στα 50 της, ωστόσο εκείνη δεν πτοήθηκε. Κατάφερε μάλιστα να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της για αρκετούς μήνες.

Πλέον, είναι μαμά ενός υγιέστατου γιου , το όνομα του οποίου είναι Eissa Al Manna.

«Η Janet Jackson και ο σύζυγός της Wissam Al Mana είναι ενθουσιασμένοι με τον ερχομό του νέου τους γιου Eissa Al Manna στον κόσμο.», δήλωσε ο υπεύθυνος των δημοσίων σχέσεων της σταρ. Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η ίδια είχε μια ομαλή γέννα και ξεκουράζεται.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss