Μάνδρα: Απολογείται ο 14χρονος για τον θάνατο του αδερφού του

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του, ο 14χρονος δεν έχει αντιληφθεί ότι πέθανε ο αδερφός του στη Μάνδρα. Ζητά συνέχεια τους γονείς του

Απολογείται σήμερα ο 14χρονος από τη Μάνδρα, ο οποίος πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του. Σύμφωνα μάλιστα με τον συνήγορο υπεράσπισής του, ο 14χρονος δεν έχει αντιληφθεί ότι πέθανε ο αδερφός του και ζητά συνέχεια τους γονείς του.
Ο 14χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης αναμένεται να ισχυριστεί, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ότι «την καραμπίνα την είχε ο θανών, ο μπαμπάς τους την είχε κρυμμένη και ο θανών ανακάλυψε πού την είχε κρυμμένη. Την πήρε και πήγαν να κυνηγήσουν ένα αγριογούρουνο. Την έδωσε στον 14χρονο φερόμενο ως δράστη, πήγε ο θανών να τρομάξει το γουρούνι για να έρθει προς το μέρος τους, βγήκαν μαζί με το γουρούνι και η καραμπίνα εκπυρσοκρότησε».

Ο συνήγορος του 14χρονου εξέφρασε για ακόμη μια φορά την σιγουριά του πως θα αποδειχθεί ότι ο θάνατος του 17χρονου προκλήθηκε από λάθος. Υποστήριξε, μάλιστα, πως το θύμα είχε βρει το κρυμμένο από τον πατέρα τους, σε σεντούκι, όπλο, καθώς και το φυσίγγι με σκάγια για κυνήγι αγριογούρουνου, με το οποίο δέχθηκε τον μοιραίο πυροβολισμό.

Ο κ. Βέρρας, μιλώντας στον Αντ1, εμφανίστηκε κάθετος ότι ο πατέρας δεν είχε αφήσει οπουδήποτε στο μαντρί τους σφαίρες ή φυσίγγια για το όπλο. Όπως υποστ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss