Μάνδρα:«Εκπυρσοκρότησε το όπλο», υποστηρίζει ο δικηγόρος του 14χρονου

Πολλά είναι τα ερωτήματα για την τραγωδία στη Μάνδρα με τον θάνατο του 17χρονου – «Εκπυρσοκρότησε το όπλο», λέει ο δικηγόρος του 14χρονου που σκότωσε τον αδερφό του.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν την τραγωδία στη Μάνδρα με τον 14χρονο που σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του κατά λάθος στη διάρκεια του κυνηγιού περνώντας, όπως είπε, τον έφηβο για αγριογούρουνο.
Δεδομένου ότι έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 14χρονο, το ζήτημα που εγείρεται είναι πώς θα διαμορφωθεί μια ενδεχόμενη ποινή λόγω ηλικίας. Την ίδια στιγμή, οι έρευνες εστιάζονται στον αρχικό ισχυρισμό της οικογένειας περί απουσίας όπλου, κάτι όμως που στην πορεία καταρρίφθηκε καθώς στο σημείο της τραγωδίας, στο μαντρί, εντοπίστηκε η δερμάτινη θήκη του όπλου.

Σχετικά με τη γραμμή υπεράσπισης του 14χρονου, γίνεται λόγος για ατύχημα. Ο κ. Ιωάννης Βέρρας, δικηγόρος του 14χρονου, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 υποστήριξε πως το όπλο εκπυρσοκρότησε και ότι δεν πυροβόλησε ο έφηβος για να σκοτώσει τον 17χρονο αδελφό του.
«Πρόκειται για ανθρωποκτονία από αμέλεια», δήλωσε ο κ. Βέρρας και έκανε λόγο για ευαίσθητη υπόθεση λόγω της δημοσιότητας που έχει πάρει το θέμα. Παράλληλα τόνισε πως αν κριθει ένοχος ο 14χρονος, λόγω της ηλικίας του και με …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss