Μάνδρα: Η έρευνα συνεχίζεται – Η ομολογία του 14χρονου στο μικροσκόπιο

Στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνει η ομολογία του 14χρονου, ο οποίος κατηγορείται για το θάνατο του 17χρονου αδερφού στη Μάνδρα.

Ο 14χρονος φέρεται να κατέθεσε: «Κυνηγούσαμε με τον αδερφό μου, ο οποίος κρατούσε την καραμπίνα, όταν κάποια στιγμή είδαμε ένα γουρούνι. Το ζώο έτρωγε σε ένα σημείο στο οποίο δεν μπορούσαμε να το πυροβολήσουμε. Τότε, ο αδερφός μου έδωσε σε εμένα την καραμπίνα για να πάει να τρομάξει το γουρούνι, με σκοπό να βγει από εκείνο το σημείο όπου βρισκόταν και στη συνέχεια εγώ να μπορέσω να το πυροβολήσω. Τελικά όμως το όπλο εκπυρσοκρότησε στα χέρια μου. Πυροβόλησα και η σφαίρα πέτυχε τον αδερφό μου στο κεφάλι. Τρομοκρατήθηκα».
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών σχημάτισαν σε βάρος του ανήλικου δικογραφία και θα τον οδηγήσουν σήμερα Σάββατο το πρωί στον Εισαγγελέα. Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν, ωστόσο, στο Newsbomb.gr ότι η υπόθεση δεν πρέπει να κλείσει εδώ. Και αυτό διότι η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί για να διαπιστωθεί η πιστότητα της ομολογίας του 14χρονου.

«Η ομολογία του ανήλικου είναι λογικοφανής. Αυτό δεν σημαίνει εντούτοις ότι η έρευνα πρέπει να σταματήσει ή ότι έχουμε πειστεί όλοι ότι τα πράγματα έγιναν έτσι», λέει χαρακτηριστικά στέλεχος της Αστυνομίας. Απαντήσεις θα δώσουν η εξέταση γενετικού υλικού που έχει διαταχθεί, η βαλλιστική εξέταση, ο έλεγχος καμερών ασφαλείας αλλά και τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.
Υπενθυμίζεται ότι το Χαμόγελο του Παιδιού αποκάλυψε ότι τον Ιούνιο του 2021 είχε λάβει ανώνυμη καταγγελία ότι τα οχτώ παιδιά της οικογένειας υφίσταντο σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και παραμέληση και από τους δύο γονείς.

Η αναφορά εστάλη στην Εισαγγελία, ωστόσο, τον περασμένο Απρίλιο το Χαμόγελο του Παιδιού δέχτηκε και δεύτερη καταγγελία για κακοποίηση και παραμέληση, ενώ αναφερόταν ότι τα παιδιά δεν πηγαίνουν στο σχολείο.

Στελέχη της Αστυνομίας υποστηρίζουν ότι οι αστυνομικές υπηρεσίες δεν έλαβαν ποτέ εντολή από την Εισαγγελία για διενέργεια έρευνας για τις καταγγελίες σε βάρος της οικογένειας.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss