Μανώλης Γκίνης: Όταν με βλέπω στην τηλεόραση μου φαίνομαι εντάξει

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στην εκπομπή «The 2Night Show» της Δευτέρας (11/4) τον νεαρό Μανώλη Γκίνη. Ο μικρός πρωταγωνιστής, με το τεράστιο ταλέντο, μίλησε για όλα με αυθορμητισμό και σπιρτάδα, σε μια απολαυστική συζήτηση.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο του Άγγελου στη σειρά «Τα Καλύτερά μας χρόνια» της ΕΡΤ, στην εμπειρία του στην παράσταση «Εκτός Ελέγχου», στη σχέση του με την υποκριτική, αλλά και με τα μεγαλύτερα αδέλφια του. Τι του έκανε εντύπωση στην περιοδεία της παράστασης στη Θεσσαλονίκη;

«Εγώ θέλω να γίνω κτηνίατρος»

«Η υποκριτική μου αρέσει πολύ. Σκέφτομαι να το ακολουθήσω για χόμπι. Εγώ θέλω να γίνω κτηνίατρος. Στον ελεύθερο μου χρόνο κάνω πατίνι, ποδήλατο και καμιά φορά επιτραπέζια παιχνίδια», είπε αρχικά ο Μανώλης Γκίνης.

Για τον ρόλο του στη σειρά «Τα Καλύτερά μας χρόνια» ανέφερε: «Τα γυρίσματά μου στη σειρά έχουν ελαττωθεί γιατί πλέον έχω αντικατασταθεί από μεγαλύτερο παιδί, απλά πηγαίνω για flashback. Όταν με βλέπω στην τηλεόραση μου φαίνομαι εντάξει».

Τι του έκανε εντύπωση στην περιοδεία της παράστασης «Εκτός Ελέγχου» στη Θεσσαλονίκη;

«Με τον Σωτήρη Καλυβάτση καθόμαστε στα παρασκήνια και οι άλλοι παίζουν μέγα και εμείς γελάμε από πίσω. Τον Αρκά τον γνώριζα, έχω διαβάσει κάποια βιβλία, και τώρα πήρα και άλλα. Γελάω πολύ με τα αστεία του», σημείωσε ο μικρός πρωταγωνιστής.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως αυτό που θα κρατήσει από αυτό το ταξίδι του στην Θεσσαλονίκη, είναι τα σουβλάκια που έφαγε μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά της πόλης. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, συμφώνησε με τον μικρό Μανώλη, καθώς, ο ίδιος έχει επισκεφθεί το συγκεκριμένο μαζί.

Ποιο αίτημά του έκανε γνωστό στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε στο στούντιο με τον Δήμαρχο Γλυφάδας;

Τέλος, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον Μανώλη Γκίνη τι χάρη θα ήθελε να του κάνει, εκείνος απάντησε πως θα ήθελε ένα skatepark στη Γλυφάδα, όπου μένει.

Τότε ο παρουσιαστής τηλεφώνησε απευθείας στον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου για να του το ζητήσει ο ίδιος εκείνη την στιγμή. Ο Μανώλης Γκίνης δεν δίστασε, με τον Δήμαρχο Γλυφάδας να υπόσχεται πως σύντομα θα φτιάξει πάρκο για skate.

Ο μικρός έμεινε άφωνος όταν ο δήμαρχος του είπε ότι η παραλία της Γλυφάδας είναι γεμάτη μπουλντόζες για να ετοιμαστεί ποδηλατόδρομος, γήπεδα αλλά και το skate park.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss