Μαντήλι στα μαλλιά: 5 τρόποι να το φορέσεις το καλοκαίρι και να γίνεις μια style queen

Το comeback trends παλαιότερων δεκαετιών έφερε και πάλι στη ζωή μας τα butterfly clips και τα scrunchies. Αλλά υπάρχει ένα ακόμη αξεσουάρ μαλλιών της δεκαετίας του 2000, που είναι απίστευτο trend και θα το μοιραστώ μαζί σου, αμέσως τώρα: Τα μαντήλια, τα οποία έχουμε δει να φοράνε αγαπημένες μας celebs, όπως η Dua Lipa και η Kendall Jenner.
Το μαντήλι στα μαλλιά ήταν ένα δημοφιλές αξεσουάρ για ηθοποιούς του Old Hollywood, όπως η Audrey Hepburn και η Marilyn Monroe. Συνδυάζουν τις δύο λέξεις που λατρέυουμε να ακούμε για ένα αξεσουάρ μαλλιών: λειτουργικότητα και κομψότητα. Πιο συγκεκριμένα, σχεδιάστηκαν για να κρατούν τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο.

4 DIY face mists για να ενυδατώνεις ανά πάσα στιγμή την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι
Το μαντήλι θα γίνει το επόμενο αγαπημένο σου hair accessory
Σήμερα, τα μαντήλια στα μαλλιά χρησιμοποιούνται για να προστατεύσουν τα μαλλιά από τον ήλιο, να κρύψουν μια bad hair day και να αναβαθμίσουν το κάθε look. 

@amberrosepeakehair Weekend hair ? #easyhairstyles #schoolhairstyles #schoolhair ♬ original sound – anna ❤︎

Φυσικά, δεν λείπει η έμπνευση για το headscarf style αυτές τις μέρες στα social media. Αλλά σε περίπτωση που χρειάζεσαι επιπλέον ιδέες, σε έχω καλύψει. Σου έχω 5 τρόπους για να φορέσεις το αγαπημένο σου μαντήλι στα μαλλιά και να είσαι trendy!
[embedded content]
Μπαντάνα
Τα μαντήλια είναι funky αξεσουάρ που δεν απαιτούν πολύ styling, ειδικά όταν φοριούνται ως κορδέλα στο κεφάλι. Θα νιώθεις άνετα όταν το καθημερινό σου χτένισμα αναβαθμιστεί με ένα πιο playful χρώμα. Με ένα μεγάλο φουλάρι, λοιπόν, μπορείς να δέσεις το μαντήλι σου και να το μετατρέψεις σε μπαντάνα!

Babushka
Είτε θέλεις να προστατέψεις τα μαλλιά σου από τον άνεμο ή απλά θέλεις λίγη, παλιά γοητεία του Χόλιγουντ στη ζωή σου, το μαντήλι εμπνευσμένο από την Babushka είναι ο καλύτερος τρόπος! Δίπλωσέ το στη μέση τραβώντας τη μια γωνία πάνω από την άλλη, μετά άπλωσέ το πάνω από το κεφάλι σου και δέσε το κάτω από το πηγούνι σου. Τα μαλλιά σου δε θα φριζάρουν από κανένα αεράκι σήμερα!

@americanthreads 4 ways to wear a head scarf this spring!? which is your fave? #hair …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss