Μαραβέγιας – Σωτηροπούλου: Ο μυστικός γάμος στην Ύδρα – Δείτε την μπομπονιέρα

Κάτω από άκρα μυστικότητα πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Κωστή Μαραβέγια και της Τόνιας Σωτηροπούλου το απόγευμα της Δευτέρας στο γραφικό νησί της Ύδρας.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έπειτα από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας πήρε την απόφαση και αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με πολιτικό γάμο ο οποίος έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Ηydrea – το παλιό αρχοντικό Οικονόμου, ιδιοκτησίας Αδαμαντίου Πολέμη –  και τον τέλεσε στις 18.15 ο αντιδήμαρχος του νησιού, Γιάννης Μπελεγρής.

Δίπλα στους νεόνυμφους βρέθηκαν συγγενείς και στενοί φίλοι, οι οποίοι όπως λένε οι πληροφορίες δεν ξεπέρασαν τα δέκα άτομα, εφόσον τόσο ο τραγουδιστής, όσο και η αγαπημένη του, θέλησαν να κρατήσουν κρυφό το χαρμόσυνο αυτό γεγονός.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο σκηνοθέτης, Νίκος Περράκης, ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος, η Ευγενία Σαμαρά, ο Πάνος Μουζουράκης, καθώς και η Κατρίνα Τσάνταλη.

Οι ίδιοι προσπάθησαν -και τα κατάφεραν εν μέρει- να αποφύγουν τα αδιάκριτα φλάς των παπαράτσι σ’ αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή για εκείνους. Ωστόσο μέσω τρίτων, ευχαρίστησαν τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που βρέθηκαν στο νησί κερνώντας τους γλυκά ενημερώνοντας τους όμως πως δε θα βγουν από τον χώρο για να φωτογραφηθούν.

Να σημειωθεί επίσης, πως όμορφη νύφη για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της επέλεξε να φορέσει μια εντυπωσιακή δημιουργία των Ελλήνων σχεδιαστών Mi-RO, οι οποίοι μάλιστα παρευρέθηκαν στο πλευρό της αγαπημένης τους φίλης την ημέρα του γάμου της.

Επιπλέον, αναφορικά με την δεξίωση του γάμου τους, το ζευγάρι επέλεξε τα γλυκά και το γαμήλιο τραπέζι να περιέχει vegan εδέσματα από γνωστό catering.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η λιτή μπομπονιέρα που επέλεξε το ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα, για μπομπονιέρα επέλεξαν μία λιτή επιλογή με μία κάρτα που ήταν τοποθετημένη σε ένα μικρό γλαστράκι και έγραφε: «Ευχαριστούμε πολύ. Κωστής & Τόνια 11-10-2021».

Δείτε την μπομπονιέρα από τον γάμο του Κωστή Μαραβέγια και της Τόνιας Σωτηροπούλου:

μπομπονιέρα από τον γάμο
© Instagram

Δείτε παρακάτω σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss