Μαρία Ηλιάκη: «Αν με καλέσει στην εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς, δεν θα πάω»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ήταν το πρωί της Τετάρτης (13.10) η όμορφη παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη. Μεταξύ άλλων, η Μαρία Ηλιάκη αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά, τονίζοντας μάλιστα πως εάν την καλέσει στο «Καλό μεσημεράκι», δεν θα πάει.

«Με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά είχαμε απομακρυνθεί»

Αρχικά, η Μαρία Ηλιάκη είπε: «Με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά είχαμε απομακρυνθεί. Δεν έπαιξε ρόλο το ότι κόπηκε το “Ξαναδέστε τους”. Με την Κατερίνα είχε γίνει μια παρεξήγηση, η οποία διογκώθηκε από τρίτους. Με τον Νίκο δεν θέλω να μιλήσω, είμαι απομακρυσμένη, αλλά καλά όλα».

«Ο Νίκος δεν μου έστειλε ούτε μήνυμα ούτε δώρο, παρέμεινε η… επικοινωνία μέσω τηλεόρασης»

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Με την Κατερίνα τα ξαναβρήκαμε, γιατί με το που έμεινα έγκυος έβαζε τα κλάματα. Μου έστειλε ένα μήνυμα και ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους της, μου έστειλε και δώρο στην Ελβετία. Ο Νίκος δεν μου έστειλε ούτε μήνυμα ούτε δώρο, παρέμεινε η… επικοινωνία μέσω τηλεόρασης, δεν είχαμε κάτι άλλο. Δεν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο. Γιατί να τον πάρω; Αυτός πρέπει να πάρει».

«Κάποια στιγμή θα βρεθούμε από κοντά οι δυο μας, θα τα πούμε και μετά θα πάω»

Και αμέσως μετά είπε η Μαρία Ηλιάκη: «Αν με καλέσει στην εκπομπή του, δεν θα πάω. Με καλεί, αλλά δεν θέλω να πάω. Κάποια στιγμή θα πάω, αλλά τώρα δεν θέλω. Είναι περίεργο να βρεθούμε σε έναν τηλεοπτικό αέρα μετά από τόσα χρόνια που έχουμε να μιλήσουμε. Κάποια στιγμή θα βρεθούμε από κοντά οι δυο μας, θα τα πούμε και μετά θα πάω».

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.