Μαρία Ηλιάκη: Και επίσημα στο Mega – Η ανακοίνωση του σταθμού

Και επίσημα λοιπόν η Μαρία Ηλιάκη ανήκει στο ενεργητικό του Mega, καθώς ο σταθμός, όπως το συνηθίζει εξάλλου, ανάρτησε σχετικό βιντεάκι στο Instagram.

Η ανακοίνωση του Mega

Το Mega μέσω Instagram ανέβασε ένα βιντεάκι με την Μαρία Ηλιάκη από το χωριό στην Ελβετία όπου ζει, προκειμένου να ανακοινώσει πως πλέον βρίσκεται στο δυναμικό του. Στη λεζάντα αναφέρεται το εξής: «Τα μάθατε, τα μάθατε; Η @marakiiliaki ντύθηκε, στολίστηκε για να μας ανακοινώσει ότι… θα είναι στο #MegaNeoProgramma! #ToMegaToKalo».

Επιπλέον, στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σταθμός για την ανακοίνωση της Μαρίας Ηλιάκη αναφέρεται: «Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τη Μαρία Ηλιάκη στο δυναμικό του. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που ξεχώρισε αμέσως για το χιούμορ, την σπιρτάδα της, τον αυτοσαρκασμό και τον αυθορμητισμό της, επιστρέφει στα γνώριμα μονοπάτια της ψυχαγωγίας. Στην πιο ώριμη περίοδο της ζωής της, η Μαρία Ηλιάκη είναι έτοιμη να αποκαλύψει πολύ περισσότερα από εκείνα που την έκαναν να ξεχωρίζει στις τηλεοπτικές παρέες. Έχοντας μάθει να παίζει πάντα ομαδικά, η Μαρία Ηλιάκη έρχεται με την παρουσία της να επιβεβαιώσει την άποψη που θέλει τις παρέες να γράφουν τις δικές τους μοναδικές τηλεοπτικές ιστορίες. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται κάθε επιτυχία».

 Η απάντηση της Ηλιάκη από την Ελβετία

ανάρτηση Ηλιάκη
© Instagram

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss