Μαρία Ιωαννίδου: Μηνύει την Google γιατί της προσθέτει 15 χρόνια

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε στη μήνυση που προτίθεται να καταθέσει εναντίον της Google γιατί της προσθέτει 15 χρόνια 

Συνέντευξη με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της έδωσε η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή «Happy Day» όπου αναφέρθηκε στον Φρέντυ Γερμανό, τη Ναταλία Γερμανού αλλά και την μήνυση που ετοιμάζει κατά της Google γιατί της πρόσθεσε 15 χρόνια στην ηλικία της και όπως αναφέρει της έχει κοστίσει επαγγελματικά.
«Έχω φωτογραφικό υλικό και από τη Ναταλία. Η Ναταλία δεν θα έχει καμία αντίρρηση για το βιβλίο, αφού όλο αυτό είναι η ζωή μας. Ήμασταν μία οικογένεια τότε. Η Ναταλία ζήτησε το χέρι μου για λογαριασμό του Φρέντυ. Του είχε πει «μπαμπά γιατί δεν παντρεύεσαι αυτή τη ξανθιά όμορφη;» Είχαμε καλή σχέση, απλώς τώρα πια δεν βλεπόμαστε και μου λείπει. Αυτό μόνο», είπε για την Ναταλία Γερμανού η Μαρία Ιωαννίδου.

Σε ερώτηση σχετικά με την ηλικία της και τον χρόνο που περνάει σημείωσε πως «Ο χρόνος με περιποιείται, δεν μου φαίνεται πόσο είμαι. Άσε τη Google να λέει που βάζει 10 και 15 χρόνια πάνω. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω και δεν κάνω πολλά. Έχω να κάνω μπότοξ 2-3 χρόνια».
«Θα κάνω τη μήνυση αν και είμαι γενικώς αμελής. Με εξέθεσαν. Θέλω να αφαιρέσουν τη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss