Μαρία Καρλάκη: «Δεν είχαμε σχέση με τον Σάκη Κατσούλη, είχαμε ένα πολύ αθώο φλερτ»

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» μίλησε η Μαρία Καρλάκη, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο «Big Brother», στο «Survivor, στη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, αλλά και στον Γιώργο Λιβάνη.

Για το «Big Brother» και το «Survivor»

Αρχικά, η Μαρία Καρλάκη είπε: «Έχω συζητήσει για το “Big Brother”, δεν έχω να σου πω κάτι περαιτέρω. Θα δείξει. Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν πήγα στο “Survivor”, γιατί δεν τα βρήκαμε. Μπορεί στο επόμενο να τα βρούμε».

«Χαίρομαι πολύ που κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης»

Και στη συνέχεια, η τραγουδίστρια συμπλήρωσε: «Χαίρομαι πολύ που κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης, πραγματικά το άξιζε. Ήμουν σίγουρη ότι θα το πάρει ο Σάκης. Δεν έχουμε μιλήσει, θα έρθει η στιγμή και θα τον συγχαρώ».

«Ο Σάκης και η Μαριαλένα μου αρέσουν πολύ ως ζευγάρι και πρέπει να το συνεχίσουν»

«Δεν είχαμε σχέση, είχαμε ένα πολύ αθώο φλερτ. Απλά με ρώτησαν κι επειδή ήταν μπροστά οι άνθρωποι, έπρεπε να απαντήσω. Ο Σάκης και η Μαριαλένα μου αρέσουν πολύ ως ζευγάρι και πρέπει να το συνεχίσουν. Και να μην είναι ζευγάρι, το… πουλάνε», πρόσθεσε η ίδια.

Για τον Γιώργο Λιβάνη

«Δεν θέλω να πω κάτι για τον Γιώργο Λιβάνη γιατί είναι πολύ φίλος μου ο Γιώργος. Ήταν να μπει και ο Γιώργος Λιβάνης στο Survivor», κατέληξε η Μαρία Καρλάκη.

Δείτε όλα όσα είπε η Μαρία Καρλάκη:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss