Μαρία Καρλάκη: «Με κόλλησε από το λαιμό στον τοίχο, πήγα στο νοσοκομείο»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε η Μαρία Καρλάκη το πρωί της Παρασκευής, όπου προχώρησε σε μια αποκάλυψη από καρδιάς. Ειδικότερα, επέλεξε να μιλήσει για την κακοποίηση που είχε δεχθεί από πρώην σύντροφο της.

«Ήμουν σε μια σχέση που ήταν τοξική»

Η Μαρία Καρλάκη εξομολογήθηκε: «Ήμουν σε μια σχέση που ήταν τοξική και το λέω τώρα γιατί τώρα το κατάλαβα. Έπρεπε από την αρχή να καταλάβω τα σημάδια ότι θα υπάρχει κακοποίηση στο μέλλον. Αυτός ο άνθρωπος σε γαλουχεί λεκτικά στην αρχή».

«Σε κάνει να αισθάνεσαι υποχείριο του»

Και στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Σε κάνει να αισθάνεσαι υποχείριο του, χωρίς αυτόν δηλαδή να νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Η κακοποίηση, πέραν των λεκτικών, έρχεται όταν θα σου πιάσει ένα χέρι απότομα, όταν θα σου μιλήσει άσχημα και φυσικά όταν θα σου σηκώσει χέρι».

«Η υπερπροστασία σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ όμορφα»

«Ήταν φαινομενικά ένας κύριος, όχι από τον χώρο του τραγουδιού. Ήταν τόσο ζεστός και υπερπροστατευτικός που εμείς οι γυναίκες, όταν μας προσέχουν τόσο πολύ, παραξενευόμαστε. Η υπερπροστασία σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ όμορφα», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Στην αρχή με είχε θεά και μετά λόγω της εσωτερικής του ανασφάλειας “έπρεπε” να με κάνει να αισθάνομαι κατώτερη»

Και αμέσως μετά, εξομολογήθηκε: «Ξεκίνησε με το να μου πιάσει το χέρι, στη συνέχεια να με κολλήσει από το λαιμό στον τοίχο και να έχει λίγα νεύρα παραπάνω. Στην αρχή με είχε θεά και μετά λόγω της εσωτερικής του ανασφάλειας “έπρεπε” να με κάνει να αισθάνομαι κατώτερη. Ήμασταν κάποια χρόνια μαζί και αυτό το ανέχτηκα για καιρό».

«Έφτασα μέχρι και το νοσοκομείο, Κατερίνα μου»

Η Μαρία Καρλάκη συνέχισε λέγοντας: «Έφτασα μέχρι και το νοσοκομείο, Κατερίνα μου. Ακόμα και σήμερα, που πέρασαν τόσα χρόνια, είμαι άσχημα. Ακόμα και τώρα αν μου κάνεις μια κίνηση “κόλλα 5}, εγώ τρομάζω. Και επειδή πλέον αυτά βγαίνουν στα φώτα, καλό είναι να το πούμε γιατί πολλές γυναίκες δεν έχουν αυτή τη δύναμη».

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.