Μαρία Κορινθίου: Σχολίαζαν… έχει καμπύλες, γιατί είναι όμορφη, γιατί έκανε σέξι φωτογράφιση;

Συνέντευξη στο περιοδικό «Instyle» και την Ειρήνη Ζουρνατζή έδωσε η Μαρία Κορινθίου, η οποία απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον πόλεμο που έχει δεχτεί στην καριέρα της.

Μαρία Κορινθίου: «Στο Πρωινό είναι όλα όπως τα είπαμε»

  • Στα 20 χρόνια που είσαι στον χώρο αυτόν έχεις δεχθεί χλευασμό και αρνητικά σχόλια. Πόσο πιο δυνατή σε έκανε όμως όλο αυτό και τι θα μεταλαμπαδεύσεις στην Ισμήνη από αυτό το μάθημα ζωής;

Όντως έχω φάει πολύ πόλεμο. Μικρότερη έδινα σημασία και δύναμη στον αρνητισμό. Δε μπορούσα να το διαχειριστώ ψύχραιμα, αλλά δεν είχα και κανέναν να με μάθει πως να μεταμορφώνω το κακό σε φως και δύναμη. Έως και σήμερα υπάρχουν αρνητικά σχόλια αλλά τα παραβλέπω, τα αγνοώ και με ψυχική δύναμη τα αφήνω πίσω.

Εννοείται ότι στο παιδί μου θα διδάξω τη σημασία να φιλτράρεις τα καλά και τα κακά σχόλια στη ζωή. Θυμάμαι σχολίαζαν στο ξεκίνημά μου, γιατί έχει καμπύλες, γιατί είναι όμορφη, γιατί έκανε σέξι φωτογράφιση; Λύγιζα, έπεφτα ψυχολογικά, αλλά πια δε με ακουμπά τίποτα. Μεγαλώνοντας ηρέμησα, είμαι κατασταλαγμένη, συγκεντρωμένη.

  • Πού θα σε δούμε τη νέα σεζόν;

Κάνω πολλές συζητήσεις, τηλεοπτικά και θεατρικά, που ακόμα δεν έχουν σφραγίσει κάτι, αλλά μπορώ να σου πω ότι δουλεύω ήδη κάποια projects στην Αγγλία. Θα βρίσκομαι εντός και εκτός συνόρων για πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, διότι είμαι ένα ανήσυχο πλάσμα που επιθυμεί να συνδυάσει δημιουργία, έμπνευση, πρωτοπορία και κάθε μορφή τέχνης με τον πιο όμορφο τρόπο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss