Μαρία Μπεκατώρου: Δεν έχουμε πια την επιλογή να μένουμε πολύ εκτός τηλεόρασης

Συνέντευξη στο ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου έδωσε η παρουσιάστρια  Μαρία Μπεκατώρου, η οποία απάντησε για το πόσο έχει αλλάξει από το Τηλεάστυ μέχρι σήμερα, ενώ μίλησε και για τους τοξικούς ανθρώπους που δεν θέλει στη ζωή της.

  • Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου από το «κορίτσι Τηλεάστυ» μέχρι σήμερα;

Σε επίπεδο χαρακτήρα θα αφήσω να το κρίνουν οι άλλοι, αλλά γενικά έχω ωριμάσει, έχω μάθει να δουλεύω πιο μεθοδικά, να εκτιμώ τους σωστούς ανθρώπους και να μη συναναστρέφομαι με τοξικούς, που μου κάνουν κακό. Δεν τους θέλω καθόλου και νιώθω καλά γιατί έχω ανθρώπους που με αγαπούν πολύ.

  • Αν στο μέλλον, για να κάνεις τηλεόραση, έπρεπε να παρουσιάσεις κάτι εντελώς διαφορετικό, θα το έκανες ή θα προτιμούσες να μείνεις εκτός;

Δεν έχουμε πια την επιλογή να μένουμε πολύ εκτός τηλεόρασης. Βέβαια, κάνω αυτό που αγαπώ και κερδίζω χρήματα από αυτό, δεν έχω όμως την πολυτέλεια να κάθομαι και να μη δουλεύω. Όμως αν δεν μου άρεσε κάτι καθόλου, δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω.

  • Έχεις νιώσει πίεση;

Απλώς θα σου πω ότι έχουν υπάρξει περιπτώσεις που δεν μπορούσα να συμφωνήσω 100% με τον άλλον, όταν όμως είσαι προσαρμοστικός, τα καταφέρνεις. Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss