Μαρία Μπεκατώρου: «Δυσκολεύτηκα να φύγω από τον ΑΝΤ1, απλά ήρθαν τα σημάδια»

Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για τα πρώτα της βήματα στο Mega και την απόφαση που πήρε πριν από δύο χρόνια να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1.

«Από το πρώτο J2US ξεκίνησαν όλα. Έγινε ολόκληρη ιστορία γιατί εγώ δεν ήθελα να στενοχωρήσω τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τη γυναίκα του και πήγα δειλά δειλά και τους είπα ότι με έκαναν μια πρόταση κι ότι δεν θα φύγω από εσάς. Απλά θα πάω στο Mega, που πιστεύω ότι μπορώ να τραγουδώ σωστά», είπε αρχικά η Μαρία Μπεκατώρου για το ξεκίνημά της στο Mega.

Και συνέχισε λέγοντας: «Έτσι πίστευα και φτάσαμε στον τελικό με τον Χρήστο μου (σ.σ. Χολίδη). Μετά ξεκίνησαν όλα κι ήταν ζόρικο να πάω στο Mega και στο Junior MasterChef και να εξηγήσω τον τότε διευθυντή ότι δεν θέλω να φύγω από το Τηλεάστυ. Δεν γίνεται. Θέλω να πηγαίνω εκεί το πρωί και να κάνω και τη δική σας δουλειά. Δεν μπορώ να στενοχωρήσω αυτούς τους ανθρώπους».

«Γιατί δεν δυσκολεύτηκα να φύγω από τον ΑΝΤ1; Αρκετά. Απλά ήρθανε σημάδια. Δεν το είχα νιώσει ακόμα (σ.σ. ότι είχε κλείσει ο κύκλος), αλλά ήρθαν κάποια σημάδια, που τα πήρα εγώ και τα αφομοίωσα και πήραν την απόφαση. Γενικά έπρεπε να συζητηθεί και να γίνουν συμβούλια επί συμβουλίων και τηλέφωνα. Θέλω και το σύμπαν να κάνει κάτι» πρόσθεσε η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου αμέσως μετά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss