Μαρία Μπεκατώρου: «Ο κόσμος είδε και απόειδε, ήταν πάρα πολλά τα ριάλιτι»

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στον Αλέξη Μίχα και το «Πάμε Δανάη» για την επιστροφή της στο Mega με το «The Chase».

«Επιστρέφω με πολύ καλές συνθήκες και με ανθρώπους που νιώθω ότι με έχουν πιστέψει πολύ»

Αρχικά, η παρουσιάστρια είπε: «Κάπως είναι όλα καρμικά. Είναι ένας κύκλος που ξαναγίνεται. Ήθελα να επιστρέψω στο MEGA. Επιστρέφω με πολύ καλές συνθήκες και με ανθρώπους που νιώθω ότι με έχουν πιστέψει πολύ. Κι αυτό για μένα είναι το άλφα και το ωμέγα».

«Μου αρέσει να γνωρίζω κόσμο, να γελάμε, να μοιράζω λεφτά»

Όσο για το τι ονειρεύεται να κάνει στην τηλεόραση και αν θα τη δούμε σε πρωινό, η Μαρία Μπεκατώρου είπε: «Υπάρχει και το ποτέ μη λες ποτέ, για να είμαι απόλυτα συγκεκριμένη, δεν νομίζω ότι είμαι πολύ κοντά στο περιεχόμενο μιας πρωινής εκπομπής όπως είναι τώρα, με το πάνελ, με το εμπορικό του».

Και εξήγησε: «Δεν νομίζω ότι είναι το δυνατό μου κομμάτι. Εγώ θέλω άλλο πράγμα. Μου αρέσει να γνωρίζω κόσμο, να γελάμε, να μοιράζω λεφτά».

«Ο Θεός μου έχει προσφέρει όλα αυτά που ήθελα να κάνω»

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Θεός μου έχει προσφέρει όλα αυτά που ήθελα να κάνω. Αυτό που ονειρευόμουν, έβλεπα τα σόου με τη Ρούλα Κορομηλά, και πάντα θέλαμε ένα κομμάτι τέτοιο στην τηλεοπτική μας ζωή, αυτό το έχω κατακτήσει και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό. Αν έκανα κάτι διαφορετικό, θα μου άρεσε να κάνω και μια εκπομπή μαγειρικής, αλλά όχι να μαγειρεύω εγώ».

«Φέτος ο τηλεθεατής έχει μπερδευτεί πάρα πολύ»

«Φέτος ο τηλεθεατής έχει μπερδευτεί πάρα πολύ. Έχω την εντύπωση ότι τώρα ξεκαθαρίζει το τοπίο. Ο κόσμος είδε και απόειδε. Ήταν πάρα πολλά τα ριάλιτι και γενικά αυτό που συμβαίνει στην ελληνική τηλεόραση», ανέφερε επίσης η Μαρία Μπεκατώρου.

«Άξιζε φέτος η μυθοπλασία να κερδίσει»

Και συμπλήρωσε: «Ένα προϊόν που πάει καλά, να το πάρουν όλα τα κανάλια, να το “ξεζουμίσουν”, να βρουν πρότζεκτ που να ταιριάζουν, κατά τη γνώμη μου και έχει αποδειχτεί ότι δεν είναι σωστή κίνηση. Η μυθοπλασία πια είναι πολύ δυνατή. Άξιζε φέτος η μυθοπλασία να κερδίσει».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss