Μαρία Ναυπλιώτου: Με αιφνιδίασε το μέγεθος και το αποκρουστικό των καταγγελιών

Την Μαρία Ναυπλιώτου υποδέχθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», η οποία, μέσα σε όλα, μίλησε ανάμεσα και για το ελληνικό #metoo.

«Με αιφνιδίασαν όλα αυτά αλλά αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη στις δύο γυναίκες που το ξεκίνησα»

Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Με αιφνιδίασαν όλα αυτά αλλά αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη στις δύο γυναίκες που το ξεκίνησαν, την Σοφία Μπεκατώρου και στην Ζέτα Δούκα και σε όλες τις υπόλοιπες μετά. Έσπασαν αυτήν σιωπή κι έφεραν στο φως κρυμμένες αλήθειες».

«Είναι καθαρή τύχη που δεν έζησα κάτι τέτοιο γιατί πάρα πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με κατακλυσμιαίες συμπεριφορές κι αδυνατούμε να αντιδράσουμε»

Και συνέχισε λέγοντας: «Με αιφνιδίασε το μέγεθος και το βίαιο και το χυδαίο και το αποκρουστικό των καταγγελιών. Είναι καθαρή τύχη που δεν έζησα κάτι τέτοιο γιατί πάρα πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με κατακλυσμιαίες συμπεριφορές κι αδυνατούμε να αντιδράσουμε. όλοι μπορεί να βρεθούμε σε μια τόσο σκοτεινή στιγμή και να μην μπορέσουμε να αντιδράσουμε».

«Όσοι έχουν υποστεί, είναι δύσκολο πολλές φορές να καταλάβουν τι τους έχει συμβεί»

Αμέσως μετά, η Μαρία Ναυπλιώτου συμπλήρωσε: «Συχνά δεν καταλαβαίνουμε ότι πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιες συμπεριφορές που μας κάνουν να παγώσουμε. Όσοι έχουν υποστεί, είναι δύσκολο πολλές φορές να καταλάβουν τι τους έχει συμβεί».

«Τα καταχωνιάζουν για να συνεχίσουν. Θέλει χρόνο για να αρθρώσουν αυτά που έχουν συμβεί» τόνισε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε η ηθοποιός στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss