Μαρία Σάκκαρη: Για το βήμα προς τον τίτλο και τα WTA Finals – Η ώρα και το κανάλι

Μαρία Σάκκαρη: Η Ελληνίδα τενίστρια αντιμετωπίζει την Μαρίνα Ζένέβσκα για τα προημιτελικά του Parma Open και θέλει τη νίκη για διπλό λόγο.

Η Μαρία Σάκκαρη έδειξε χαρακτήρα στα δύο πρώτα παιχνίδια της στο «250άρι» της Ιταλίας και πήρε ισάριθμες προκρίσεις.
Μάλιστα, κόντρα στην Αράντσα Ρους, η Ελληνίδα τενίστρια κλήθηκε να διαχειριστεί και τα νεύρα της. Μετά το πρώτο σετ, όμως, κέρδισε τα 11 από τα 15 games που παίχτηκαν και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Επόμενος αντίπαλος της είναι η Μαρίνα Ζανέβσκα, η οποία επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ (6-1, 6-3) της Ντάλμα Γκάλφι από την Ουγγαρία. Σάκκαρη και Ζανέβσκα θα αναμετρηθούν για μόλις δεύτερη φορά στην καριέρα τους στο tour, με την πρώτη να είναι στο Wimbledon του 2016, όπου η Ελληνίδα είχε κερδίσει με 2-1 σετ.

Η προηγούμενη αναμέτρηση της Σάκκαρη με την Ζανέβσκαwtatennis.com

Η Μαρία, η οποία είναι το Νο1 του ταμπλό, θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τον έκτο τελικό της καριέρας της, όπου θα διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο και παράλληλα να μαζέψει περισσότερους βαθμούς στη μάχη που δίνει για πρόκριση στα WTA Finals.
Να θυμίσουμε ότι στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχασε μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη και πλέον βρίσκεται στο Νο7, με την Αρίνα Σαμπαλένκα να περνάει στο Νο6 του κόσμου.
Η ώρα και το κανάλι
Η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με τη Μαρίνα Ζανέβσκα είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Πέμπτης (29/8). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει όχι πριν τις 15:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports6HD.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης (29/9)
Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss