Μαρία Σάκκαρη: «Τελικός» με Κόλινς για τα WTA Finals – Ώρα και κανάλι

Μαρία Σάκκαρη: Η Ελληνίδα τενίστρια αντιμετωπίζει τη Ντανιέλ Κόλινς στο Guadalajara Open, σε ένα ματς που είναι «τελικός» στη μάχη για την πρόκριση στα WTA Finals.

Η Μαρία Σάκκαρη είναι στο Νο10 του WTA Race, ενώ η Αμερικανίδα αντίπαλος της στο Νο14. Αμφότερες έχουν ελπίδες για να βρεθούν στην ένατη θέση, την τελευταία που δίνει το εισιτήριο για το τουρνουά των κορυφαίων στις ΗΠΑ.
Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, λοιπόν, η αθλήτρια που θα ηττηθεί θα μείνει και μαθηματικά εκτός των WTA Finals. Όσο για τη νικήτρια θα συνεχίζει να ελπίζει, παίρνοντας παράλληλα και το εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά στη Γουαδαλαχάρα.

Σάκκαρη και Κόλινς έχουν αναμετρηθεί μόλις μια φορά στο παρελθόν. Ήταν το 2018 στα ημιτελικά του San Jose Open, με την Ελληνίδα τενίστρια να επικρατεί στα τρία σετ και να παίρνει την πρόκριση για τον πρώτο τελικό της καριέρας της.
Η ώρα και το κανάλι

Ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με την Ντανιέλ Κόλινς είναι προγραμματισμένος για τα ξημερώματα της Παρασκευής (21/10). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει, όχι πριν τις 03:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports6HD.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας
Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss