Μαρία Τζομπανάκη: Το «ναι» στη σειρά «Σασμός» και το συμβόλαιο εχεμύθειας

Την Μαρία Τζομπανάκη συνάντησε η κάμερα της πρωινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός», τις πιέσεις του κόσμου που δέχεται για… spoilers, καθώς και την ηρωίδα την οποία ερμηνεύει, την «Καλλιόπη Σταματάκη».

«Είμαι προσεκτική όταν παίρνω την απόφαση να κάνω κάτι που απευθύνεται σε πολύ κόσμο»

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Μαρία Τζομπανάκη σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι προσεκτική όταν παίρνω την απόφαση να κάνω κάτι που απευθύνεται σε πολύ κόσμο, όπως είναι ένα σίριαλ. Σε αυτό δεν μπορούσα να πω “όχι”. Είναι η πατρίδα μου και είναι και ο γιος μου».

«Είναι ευαίσθητες οι κεραίες του κόσμου ειδικά σήμερα»

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν υπάρχει πίσω από μια δουλειά πολύς μόχθος, πολύ μεγάλη προσπάθεια, ομόνοια και όλοι συγκλίνουν στην κοινή επιθυμία να γίνει κάτι πολύ ωραίο, το εισπράττει αυτό ο κόσμος κατευθείαν. Είναι ευαίσθητες οι κεραίες του κόσμου ειδικά σήμερα».

«Τους λέω πως έχουμε υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας»

Αμέσως μετά, η δημοφιλής ηθοποιός συμπλήρωσε: «Μου στέλνουν μηνύματα, με ρωτάνε για spoilers, αλλά τους λέω πως έχουμε υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας».

«Αυτή η γυναίκα που υποδύομαι είναι σαν πέτρα, σκληρή, δυνατή»

Τέλος, η Μαρία Τζομπανάκη είπε: «Στο κομμάτι της δικαίωσης ακολουθούμε αυτό που θα γινόταν στην Κρήτη. Αυτή η γυναίκα που υποδύομαι είναι σαν πέτρα, σκληρή, δυνατή, έχει περάσει πολλά και είναι προσκολλημένη στα θέματα της βαθιάς παράδοσης».

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.