Μαρίνα Σάττι: Ντρεπόμουν να έρθει ο μπαμπάς μου να με πάρει από το φροντιστήριο γιατί είναι μαύρος στο δέρμα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι.

H αγαπημένη τραγουδίστρια με την εξωτική ομορφιά περιέγραψε τα εφηβικά της χρόνια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως έφηβη, λόγω της καταγωγής της από το Σουδάν. Γιατί ντρεπόταν όταν ο πατέρας της, την περίμενε έξω από το φροντιστήριο; Για ποιο λόγο ένας συμμαθητής της, της ζήτησε «συγνώμη», μετά από χρόνια; Πώς κατάφερε να ορθοποδήσει συναισθηματικά σε ένα σπίτι με δύο παραδόσεις και δύο τόσο διαφορετικές κουλτούρες;

«Ο πατέρας μου ήρθε στην Ελλάδα να σπουδάσει Ιατρική, όπου και γνώρισε την μητέρα μου»

Αρχικά, η Μαρίνα Σάττι είπε: «Ο πατέρας μου είναι από το Σουδάν, έχω πάει αρκετές φορές και ήταν πολύ ωραία. Δύσκολα βέβαια τα πράγματα εκεί αυτή την περίοδο. Ο πατέρας μου ήρθε στην Ελλάδα να σπουδάσει Ιατρική, όπου και γνώρισε την μητέρα μου, η οποία ήρθε στην Αθήνα από την Κρήτη, επίσης να σπουδάσει».

Τι είπε για τον αδερφό της;

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια μίλησε για τον μικρότερο αδερφό της λέγοντας: «Έχω έναν αδερφό, ο οποίος ζει στην Αγγλία και δουλεύει εκεί. Τον αγαπάω πάρα πολύ, όπως και αυτός εμένα. Είναι μικρότερος αλλά πάντα ήταν ο πιο… σοφός της σχέσης μας, με πρόσεχε και με συμβούλευε. Δεν ασχολείται με το τραγούδι, είναι δικηγόρος», δήλωσε η Μαρίνα Σάττι.

«Θαυμάζω τη μαμά μου που έκανε μια προοδευτική κίνηση για εκείνη την εποχή»

Για το bullying που έχει βιώσει η Μαρίνα Σάττι ανέφερε: «Δεν ξέρω αν ήταν τόσο έντονο αυτό που είχα βιώσει από το εξωτερικό μου περιβάλλον ή αν εγώ το βίωνα τόσο έντονα και δραματικά. Ντρεπόμουν κι από μόνη μου να έρθει ο μπαμπάς μου και να με πάρει από το φροντιστήριο γιατί είναι μαύρος στο δέρμα και δεν ήταν συνηθισμένος ειδικά τότε και στην Κρήτη. Η γιαγιά μου από το Ηράκλειο ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε μαύρο άνθρωπο στη ζωή της από κοντά και θαυμάζω τη μαμά μου που έκανε μια προοδευτική κίνηση για εκείνη την εποχή».

«Κάναμε μια συνάντηση με τους συμμαθητές μου κι ένας συμμαθητής μου είδε μια συνέντευξή μου και μου ζήτησε συγγνώμη για το πως με αποκαλούσε»

Και πρόσθεσε αμέσως μετά: «Δεν ξέρω αν τα παιδάκια στο σχολείο στο λένε για να σε πληγώσουν. Τα Χριστούγεννα, που πήγα στην Κρήτη, κάναμε μια συνάντηση με τους συμμαθητές μου κι ένας συμμαθητής μου είδε μια συνέντευξή μου και μου ζήτησε συγγνώμη για το πως με αποκαλούσε».

«Είχα να δω τον μπαμπά μου 13 χρόνια, μέχρι το 2013 που ξανά βρεθήκαμε όταν ήρθε εδώ»

Τέλος, η αγαπημένη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε τη συνάντηση με τον πατέρα της μετά από 13 χρόνια. Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Είχα να δω τον μπαμπά μου 13 χρόνια, μέχρι το 2013 που ξανά βρεθήκαμε όταν ήρθε εδώ, γιατί έφυγε εκείνος, έφυγα εγώ από την Κρήτη στην Αθήνα και μετά από την Αθήνα πήγα στην Αμερική για να σπουδάσω, γύρισα και έτσι πέρασαν 13 χρόνια».

Δείτε παρακάτω όλα όσα αποκάλυψε η Μαρίνα Σάττι:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss