Μάριος Ιωαννίδης – Ειρήνη Κολιδά: Αποζημίωση – «μαμούθ» για τον τραυματισμό τους στο #SurvivorGR;

Το τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο παικτών της ομάδας των «Μαχητών». Της Ειρήνης Κολιδά και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

Οι δυο τους απέχουν πλέον από τα νέα επεισόδια του Survivor, με την Ειρήνη να έχει ανακοινώσει πως εγκαταλείπει το παιχνίδι λόγω του μεγάλου διαστήματος ανάρρωσης που θα χρειαστεί, ενώ ο Μάριος Ιωαννίδης παραμένει στον Άγιο Δομίνικο να νοσηλεύεται.

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη, επικαλούμενη πηγές της έκανε λόγο για αποζημιώσεις – «μαμούθ» στους δύο παίκτες του Survivor από τη μεριά της παραγωγής, που φτάνουν κοντά στο ποσό του επάθλου. Να θυμίσουμε ότι ο νικητής του Survivor θα λάβει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

«Από την ίδια πηγή ακούστηκε μια αποζημίωση – μαμούθ που έλαβαν και η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Ιωαννίδης, δηλαδή οι δυο παίκτες που τραυματίστηκαν πιο σοβαρά σε αυτό το τροχαίο που έγινε στον Άγιο Δομίνικο. Ουσιαστικά ήταν πάνω σε μια καρότσα οι άνθρωποι, δεν είχαν ούτε ζώνες ασφαλείας, τίποτα. Ήταν διάτρητο από παντού. Αν ήθελαν οι παίκτες να στραφούν εναντίον της παραγωγής μπορούν να το κάνουν άνετα, όπως το είχε κάνει η Ευαγγελία Δερμετζόγλου πριν από χρόνια και η οποία είχε δικαιωθεί στα δικαστήρια.

https://www.youtube.com/watch?v=94-XaEeseyk

Η ίδια πηγή μας είπε ότι η παραγωγή, η οποία είχε ασφαλίσει τους παίκτες, έδωσε και στους δυο παίκτες μια αποζημίωση που πλησιάζει πάρα πολύ το ποσό του επάθλου. Με τον όρο βεβαίως να υπογράψουν ότι θα παραιτηθούν από οποιοδήποτε άλλο δικαίωμα τους» ανέφερε η δημοσιογράφος αναφορικά με τις αποζημιώσεις των παικτών.

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss