Μάρω Κοντού: Με ενοχλεί αφόρητα το ψέμα, νευρίασα απίστευτα πολύ με όλους αυτούς

Με αφορμή τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Η Γης της ελιάς» η Μάρω Κοντού παραχώρησε η συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλό.

Η αγαπημένη μας ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για τα χρυσά χρόνια της νιότης, την αμφισβήτηση, τα κακόβουλα σχόλια και την ενασχόλησή της με την πολιτική.

  • Κάνατε δύο γάμους, χωρίσατε, αγαπηθήκατε, έχετε μια σπουδαία καριέρα. Νοσταλγείτε εκείνα τα χρόνια της νιότης;

Όχι καθόλου. Σε καμιά περίπτωση δεν κοιτάζω πίσω και δεν γυρίζω στο παρελθόν. Δεν μου αρέσει. Το παρελθόν είναι απλώς ένα ωραίο κουτί με πολλές εμπειρίες, χρησιμότατες θα έλεγα αλλά σε μένα δεν αρέσει καθόλου να ανατρέχω στο παρελθόν. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά με το παρόν.

  • Την αμφισβήτηση την έχετε νιώσει;

Από τον εαυτό μου πολλές φορές. Η αμφισβήτηση από τους άλλους δεν με ενδιαφέρει σε καμία περίπτωση και ούτε έχω προσέξει ούτε έχω καταλάβει κάτι. Αμφισβητώ μερικά χαρακτηριστικά του εαυτού μου.

Μπορεί να εντοπίσω λάθη που έκανα σε ταινίες μου. Στέκομαι στην τηλεόραση όταν παίζει κάποια ταινία και λέω σε κάποια σημεία, εδώ θα μπορούσες να είσαι καλύτερη. Η κριτική για το άτομο μου γίνεται συνεχώς.

  • Υπήρξαν και κάποια κακόβουλα σχόλια από τον τύπο για εσάς σχετικά με τη βουλευτική σύνταξη; Σας ενόχλησε όλο αυτό;

Με ενοχλεί αφόρητα το ψέμα. Νευρίασα απίστευτα πολύ τότε με όλους αυτούς. Δεν παίρνω βουλευτική σύνταξη και η μόνη που λαμβάνω είναι αυτή της ηθοποιού.

  • Αυτή η ενασχόληση όμως με την πολιτική τι γεύση σας άφησε;

Δεν μου άφησε καμία ιδιαίτερη γεύση αλλά έχω την εντύπωση ότι ένας πολιτικός ανήκει σε μια ειδική κάστα ανθρώπων. Δεν έκανα εγώ για την πολιτική. Πρέπει να σας πω πως είμαι αφάνταστα ειλικρινής σαν άνθρωπος και στην πολιτική πρέπει σίγουρα να είσαι διπλωμάτης. Δεν είμαι διπλωμάτης.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss