Μαρούσι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στη 17χρονη

Ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία στη 17χρονη που μαχαίρωσε και σκότωσε την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι

Στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών οδηγήθηκε η 17χρονη, η οποία φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη φίλη της στο σπίτι της στο Μαρούσι.
Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή ανηλίκων.

Πώς έγινε η δολοφονία
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη πήρε ένα κουζινομάχαιρο και χτύπησε με μανία τη φίλη της, μέχρι να τη σκοτώσει. Η δράστις φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και να λαμβάνει βαριά θεραπευτική αγωγή. Ο πατέρας της 17χρονης είναι γνωστός γιατρός του Αμαρουσίου, ενώ η μητέρα της είναι εκπαιδευτικός, και σύμφωνα με πληροφορίες αυτός ήταν που ενημέρωσε τις Αρχές για το άγριο έγκλημα. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, την Αστυνομία ενημέρωσε η γιαγιά της 17χρονης λέγοντας πως έχει σκοτώσει την 22χρονη φίλη της.

Σε κάθε περίπτωση, η ΕΛΑΣ ειδοποιήθηκε στις 18:20 της Κυριακής (11/12) με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να φτάνουν στο σημείο και να περνούν χειροπέδες στη 17χρονη. Η ανήλικη κρατείται στο τμήμα ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και αναμένεται να γίνει η μεταγωγή της στον εισαγγελέα. Δεν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss