Μάρθα Καραγιάννη: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της σπουδαίας ηθοποιού

Η Μάρθα Καραγιάννη άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 ετών βυθίζοντας σε θλίψη όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Λίγες ημέρες έμειναν για να πουν το τελευταίο αντίο στη σπουδαία ηθοποιό Μάρθα Καραγιάννη φίλοι, γνωστοί και συγγενείς άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 ετών βυθίζοντας σε θλίψη όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο.
Η σπουδαία ηθοποιός πέθανε το μεσημέρι της Κυριακής 19 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Super Κατερίνα», η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Μάλιστα, επιθυμία της οικογένειάς της είναι αντί στεφάνων, να δοθούν τα χρήματα στο «Σπίτι του ηθοποιού».
Την είδηση του θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη επιβεβαίωσε πρώτος ο ψυχίατρος και στενός της φίλος, Δημήτρης Σούρας.

Ο ίδιος συντετριμμένος μίλησε για τις τελευταίες στιγμές της Μάρθας Καραγιάννη και μάλιστα αποκάλυψε ότι άφησε την τελευταία της πνοή ενώ μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο.

Όπως ανέφερε, η φίλη της Ντόρα Δούμα που μένει μαζί της του τηλεφώνησε για να του πει πως δεν είναι καλά. Εκείνος ζήτησε να μιλήσει με την ηθοποιό, του είπε «καλημέρα» και «έφυγε».
«Δυστυχώς η Μάρθα “έφυγε”. Τα πράγματα έγιναν ως εξής. Γύρω στη 1 παρά τέταρτο, η Ντόρα η αγαπημένη της φίλη, η αδελφή της, το πιο δικό της πρόσωπο μού τηλεφώνησε για να μου πει ότι βλέπει πως η Μάρθα δεν είναι πολύ καλά. Της είπα να μου …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss