Μαρτίκας – Survivor: «Έχω πει σε όλα τα παιδιά στην Ελλάδα να μην δώσουν ούτε ένα ευρώ για να παραμείνω στο παιχνίδι»

Πριν την ένωση των δύο ομάδων ο Σπύρος Μαρτίκας είχε μιλήσει αρκετές φορές με άσχημο τρόπο για τον Τάκη Καραγκούνια, κατηγορώντας τον για τον χαρακτήρα του, σε ένα σκηνικό με τις Ευρυδίκη-Κάτια-Βρισηίδα.

Όταν ο Τάκης μπήκε στη μπλε ομάδα, οι δύο παίκτες ήρθαν πιο κοντά και ξαφνικά καμία κόντρα δεν υπήρχε ανάμεσά τους. Ακόμη και όταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δημιουργούσε προβλήματα στην ομάδα, Τάκης και Σπύρος ήταν απολύτως ενωμένοι.

Μέχρι πριν από μερικά 24ωρα, που τη θέση του μαύρου πρόβατου στην ομάδα πήρε ο Τάκης και όχι ο Εμμανουήλ. «Γυμνοσάλιαγκα» χαρακτήρισε ο Τάκης τον Μαρτίκα, με εκείνον να απαντά στην όλη κόντρα και στην κατηγορία πως έχει δώσει κινητά στον Πειραιά για να τον ψηφίζουν.

«Ξέρει πάρα πολύς κόσμος στον Πειραιά και στο Κερατσίνι ιδιαίτερα ότι έχω πει σε όλα τα παιδιά που είναι κοντά μου, και ακόμη και στην αδερφή μου και μπορούν να το επιβεβαιώσουν στην Ελλάδα, ότι για εμένα δεν θέλω να δώσουν ούτε ένα ευρώ για να παραμείνω στο παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss