Μαρτυρία: Οι αποκαλύψεις για τη γυναίκα που δέχτηκε επίθεση από τον άνδρα της στη Νίκαια

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε και το πρωί της Πέμπτης 6/10, μια γυναίκα δέχτηκε επίθεση από τον σύζυγο της στη Νίκαια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην οδό Θεμιστοκλέους στην περιοχή της Νίκαιας ένας άνδρας σήκωσε αιχμηρό αντικείμενο και τραυμάτισε τη γυναίκα του κοντά στο λαιμό της.
Η 66χρονη έχει ήδη εισαχθεί στο Αττικό νοσοκομείο και η κατάσταση της είναι σταθερή, καθώς έχει διαφύγει του κινδύνου.

Γειτόνισσα της 66χρονης μιλά στο DEBATER για το ζευγάρι αποκαλύπτοντας :
“Γύρω στις 9:00 το πρωί, άκουσα φωνές, βγήκα έξω και είδα τη γειτόνισσα μου αιμόφυρτη με τραύμα στην αριστερή πλευρά του λαιμού της, ήταν πολύ βαθύ τραύμα. Όλος ο λαιμός ήταν κομμένος και ο σύζυγος της χρησιμοποίησε φαλτσέτα. Έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα ο σύζυγος της. Έχουν παιδιά αλλά δε μένουν μαζί τους”.

Νίκαια – Η γυναίκα συνεχίζοντας είπε:

“Έχουν δυο παιδιά σε μεγάλη ηλικία. Η γυναίκα μου είπε: “έκανα δουλειές στο σπίτι και ήρθε και με έσφαξε. Βοήθησε με! Βοήθησε με!”.
Σύμφωνα με τη γειτόνισσα, οι γείτονες πέταξαν χαρτί και μια πετσέτα και ο φαρμακοποιός της περιοχής έφερε μερικά αιμοστατικά. “Της τα κρατούσαμε στο λαιμό να σταματήσει η αιμορραγία και λιποθύμησε δυο φορές μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο”.
Ενώ αποκάλυψε πώς ο σύζυγος της 66χρονης δεν έπαιρνε σωστά τη φαρμακευτική αγωγή. “Δεν του έκανε κάτι μου είπε η γυναίκα. Έκανε απλά δουλειές και ξαφνικά της επιτέθηκε…”
Πηγή: debater.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss