Μαρτυρία στο Newsbomb.gr για την τραγωδία στη Μυτιλήνη: «Θα σκότωνε και τον αδερφό του…»

«Θα έπρεπε από χρόνια να βρίσκεται φυλακή. Τον συντηρούσα σε όλη μας τη ζωή» λέει το θύμα στη Μυτιλήνη

Σε εμπρησμό, που προκάλεσε ο ίδιος, οφείλεται ο θάνατος 71χρονου στη Μυτιλήνη.
Ειδικότερα, τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο δράστης εισέβαλε με αυτοκίνητο στο κατάστημα του αδελφού του και έβαλε φωτιά, ενώ νωρίτερα είχε βάλει φωτιά και στο σπίτι του.

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου στο Newsbomb.gr ο 71χρονος αργά το βράδυ της Κυριακής πήγε στο σπίτι του 63χρονου αδελφού του σπάζοντας το τζάμι και ρίχνοντας μολότοφ. Το σπίτι κάηκε μερικώς, ενώ ο δράστης προκάλεσε φθορές και στο αυτοκίνητο που βρισκόταν παρκαρισμένο εκεί.
«Αφού έκαψε το σπίτι, ήρθε στο κέντρο του χωριού, στο σημείο που διατηρεί κατάστημα με ρούχα ο 63χρονος αδελφός του. Εκεί απέναντι έχει ένα καφενείο. Περίμενε μέχρι να κλείσει. Μόλις έκλεισε πήρε ένα μικρό αγροτικό γεμάτο με φιάλες υγραερίου και μπούκαρε στο κατάστημα. Πήρε φωτιά το αγροτικό, το μαγαζί κάηκε ολοσχερώς και ο 71χρονος έχασε τη ζωή του. Ο δράστης ήθελε να αυτοκτονήσει», είπε κάτοικος του χωριού φανερά συγκλονισμένος από αυτό που συνέβη στο χωριό του.

«Κανείς δεν ήξερε την ύπαρξη αυτού του ανθρώπου. Έλειπε χρόνια στην Αμερική και τώρα τελευταία είχε γυρίσει στη Θεσσαλονίκη. Είχε κάποιες μέρες που ήρθε στο νησί και έμενε στη Καλλονή. Ακούγεται ότι είχε θέματα περιουσιακά με τον αδελφό του, αλλά κανείς δεν γνώριζε κάτι μέχρι σήμερα. Ευτυχώς δεν πήρε την καραμπίνα να σκοτώσει τον αδελφό του» και πρόσθεσε πως ο 63χρονος είναι συντετριμμένος και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Στην περιοχή έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής προκειμένου να ελέγξουν και να σβήσουν το συντομότερο δυνατό τη φωτιά.

PHOTO GALLERY

Photo 1/4

Ο ιδιοκτήτης και οι συγγενείς του έξω από το μαγαζί

Photo 2/4

Το κατάστημα καταστράφηκε

Photo 3/4

Οι κάτοικοι του χωριού είναι αναστατωμένοι από αυτό που συνέβη

Photo 4/4

«Ευτυχώς που δεν πήρε την καραμπίνα να σκοτώσει τον αδελφό του», αναφέρει στο Newsbomb.gr κάτοικος του χωριού

Ο Άγγελος Κρικλάνης μιλά για τον αδελφό του που του έκαψε μαγαζί και σπίτι
Ο Άγγελος Κρι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss