Marvel: Έρχεται η πρώτη ταινία με Ασιάτη υπερήρωα

Με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του πρωταγωνιστή Σίμου Λιου, η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της περιπέτειας «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings».

Ο Σανγκ-Τσι, ο άρχων του κουνγκ-φου, ο πρώτος Ασιάτης υπερήρωας της Marvel, ο οποίος επινοήθηκε στα ‘70s με αφορμή τη δημοφιλία της σειράς Kung-Fu, σχεδιάστηκε με μοντέλο τον Μπρους Λι και απέκτησε μια σειρά κομικ που κράτησε από το 1974 έως το 1983. Στη συνέχεια περιορίστηκε σε guest εμφανίσεις.

Τώρα, με δεδομένη την ανάδυση των ασιατικών αγορών και της κινεζικής, ειδικότερα, σε υπολογίσιμες δυνάμεις του παγκόσμιου box-office, η Marvel αποφάσισε να δώσει στον Ασιάτη υπερήρωα μια δεύτερη ευκαιρία, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη. Όπως βλέπουμε στο trailer, το σινεμά πολεμικών τεχνών έχει την τιμητική του, υπάρχει και μια σκηνή που μοιάζει να παραπέμπει ευθέως στο Τίγρης και Δράκος του Ανγκ Λι.

Ο μέχρι πρότινος άσημος πρωταγωνιστής Σίμου Λιού δεν φαίνεται από το trailer να έχει τη στόφα του σταρ, κάτι που διαπιστώνεις όποτε εμφανίζεται σ’αυτό ο Τόνι Λιουνγκ της Ερωτικής Επιθυμίας και του Προσοχή, Πόθος και κάνεις τις συγκρίσεις. Ο τελευταίος υποδύεται στο φιλμ τον πατέρα του ήρωα, που τυγχάνει να είναι και ο πραγματικός Μανδαρίνος, ο διάσημος κακός της εταιρείας, μια πλαστή εκδοχή του οποίου είδαμε και στο Iron Man 3 με τη μορφή του Μπεν Κίνγκσλεϊ.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss