Μασκ: Να εκφράζονται όλες οι απόψεις στο Twitter – Να μη γίνει κόλαση

Έλον Μασκ: Λίγο πριν την οριστικοποίηση της εξαγοράς του Twitter δηλώνει ότι θα ήθελε να επιτρέψει να εκφράζονται όλες οι απόψεις αλλά χωρίς να μετετραπεί η πλατφόρμα σε «κόλαση»

Μία ημέρα πριν από την καταληκτική ημερομηνία για την εξαγορά του Twitter ο Έλον Μασκ δήλωσε σήμερα πως θα ήθελε να επιτρέψει να εκφράζονται όλες οι απόψεις στην πλατφόρμα, χωρίς όμως αυτή να μετατραπεί σε «κόλαση».
«Είναι σημαντικό για το μέλλον του πολιτισμού να έχει έναν δημόσιο διαδικτυακό χώρο όπου να μπορούν να εκφράζονται με υγιή τρόπο ποικίλες απόψεις, χωρίς προσφυγή στη βία», έγραψε σε ένα μήνυμά του που απευθύνεται στους διαφημιστές. «Τούτου λεχθέντος, το Twitter δεν μπορεί προφανώς να είναι ένα κολασμένο μέρος ανοιχτό σε όλους, όπου όλα μπορούν να λέγονται χωρίς συνέπειες», πρόσθεσε.

Η αγορά του Twitter δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί επίσημα από τον Μασκ ωστόσο οι ενδείξεις υποδηλώνουν ό,τι, εκτός απροόπτου αύριο θα ολοκληρωθεί η συμφωνία.
Την Τετάρτη πήγε στην έδρα του Twitter ενώ άλλαξε και το προφίλ του στη σελίδα του, σε «Chef Twit» – αν και η λέξη twit στα αγγλικά σημαίνει «κρετίνος».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Wall Street Journal, οι τράπεζες που συμμετέχουν στη χρηματοδότηση του εγχειρήματος άρχισαν ήδη να στέλνουν κεφάλαια.

Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ανέφερε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss