MasterChef: Τι αλλάζει στο ριάλιτι μαγειρικής λόγω lockdown;

Αλλαγές έχει φέρει το lockdown  όχι μόνο στην καθημερινότητά μας αλλά και στο τηλεοπτικό σκηνικό. Ήδη τις τελευταίες ημέρες στα τηλεοπτικά πλατό έχει μειωθεί ο αριθμός των ατόμων, με πολλούς δημοσιογράφων να εμφανίζονται στις εκπομπές με ζωντανές συνδέσεις ενώ και οι συνεντεύξεις των καλεσμένων πλέον γίνονται μόνο μέσω skype.

Πολλά ερωτήματα μάλιστα γεννιούνται και για το πως θα καταφέρει να διεξαχθεί το MasterChef αφού έχει επιβληθεί απαγόρευση μετακινήσεων από την ελληνική κυβέρνηση.

Όπως ανέφερε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” στο Star γίνονται διάφορες διεργασίες προκειμένου να μπορέσουν οι συμμετέχοντες από άλλες περιοχές της χώρας να μπορέσουν να έρθουν στην Αθήνα για τα γυρίσματα. Όλα δείχνουν πως η παραγωγή κατάφερε να εξασφαλίσει ειδικές άδειες για αυτούς τους παίκτες.

Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν άμεσα μιας και πρόκειται για ένα πρόγραμμα που φέρει τα μεγαλύτερα εμπορικά έσοδα στο σταθμό. Θα πρόκειται για ένα Masterchef lockdown edition αφού θα δούμε πολλές αλλαγές.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss