«MasterChef 6»: Απόψε στις 21.00 η μεγάλη πρεμιέρα

Τo «MasterChef 6» επιστρέφει απόψε το βράδυ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αναζητούν τους μάγειρες που θα βάλουν φαντασία στις συνταγές τους, θα καταφέρουν να μπουν στον διαγωνισμό μαγειρικής και ένας από αυτούς θα αναδειχθεί ο Έλληνας MasterChef 2022.

Να σημειωθεί πως, ο μεγάλος νικητής πέρα από τον τίτλο του «MasterChef 6», θα κερδίσει και 50.000 ευρώ.

Ο Γιάννης Αποστολάκης θα συνεχίσει να προσφέρει γνώσεις, πληροφορίες και tips στους επίδοξους μελλοντικούς «MasterChef». Επίσης, Food and Beverage Manager, ο άνθρωπος που θα επινοεί τις συνταγές στις δοκιμασίες και θα έχει τον απόλυτο έλεγχο της αποθήκης τροφίμων, θα είναι ο Νίκος Θωμάς.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ του «MasterChef 6»:

«Περιμένουμε και εμείς να δούμε τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα και τα πράγματα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σίγουρα»

Λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα του «MasterChef 6» οι 3 κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης μίλησαν στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αποκάλυψαν πως θα υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή στον φετινό κύκλο.

«Έχουμε ενθουσιαστεί πάρα πολύ. Περιμένουμε και εμείς να δούμε τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα και τα πράγματα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σίγουρα. Υπάρχει μια σοβαρή αλλαγή που δεν την είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Είναι το χρυσό pin! Αυτό είναι, ουσιαστικά, το pin που θα περάσει στο σπίτι κατευθείαν κάποιον παίκτη που θα κρίνουμε εμείς και έχουμε τρία δικαιώματα, ένα ο καθένας μας», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss