MasterChef Junior: Ποιοι θα είναι οι κριτές του νέου ριάλιτι

Δεν θα προλάβουν καλά καλά να κλείσουν τα σχολεία για φέτος και οι υποψήφιοι παίκτες του ΜasterChef Junior θα μπουν στο πλατό για γυρίσματα, υπό το άγρυπνο βλέμμα των γόνων τους που θα τα συνοδεύουν στο πλατό.

Στόχος των ανθρώπων της παραγωγής του Star, είναι το πρόγραμμα να γυριστεί έως τις αρχές Ιουλίου, καθώς υπάρχει η τεχνογνωσία, ενώ το στούντιο είναι ήδη έτοιμο από το «MasterChef» και δεν θα υπάρξει έξτρα κόστος κατασκευών.

Το ΜasterChef Junior θα βγει στον «αέρα» του Star το φθινόπωρο. Από τις πρώτες κιόλας μέρες προβολής του τρέιλερ οι αιτήσεις συμμετοχής είχαν ξεπεράσει τις 1.000, αριθμός που αναμένεται να μεγαλώσει αρκετά μέχρι τη λήξη της προθεσμίας.

Όπως όλα δείχνουν, η βασική ομάδα των συντελεστών, των τριών δηλαδή σεφ-κριτών Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλου και Πάνου Ιωαννίδη, θα παραμείνει η ίδια.

Το πρώτο «MasterChef Junior» είχε προβληθεί στη χώρα μας τη σεζόν 2011-2012 με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου και κριτές τους Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Οσο για το MasterChef που πριν από λίγες μέρες ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο του, έρχεται ήδη ο τρίτος κύκλος.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss