MasterChef spoiler: Ποιος παίρνει τα 50.000 ευρώ

Λίγα 24ωρα έχουν απομείνει για τον μεγάλο τελικό του MasterChef και η αγωνία χτυπάει «κόκκινο».

Την Τετάρτη 22/5 ο Μανώλης και η Σπυριδούλα θα τα δώσουν όλα για το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ που δίνει το ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open με την Κατερίνα Καινούργιου παρουσίασε κάποια spoilers για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Οι δύο φιναλίστ βρίσκονται στην Ισπανία, καθώς εκεί θα γίνει το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού.

Σύμφωνα με τις διαρροές που υπάρχουν μέχρι στιγμής, στις δοκιμασίες στις οποίες έχουν διαγωνιστεί οι δύο παίκτες, ο Μανώλης είναι αυτός που έχει μεγάλο προβάδισμα.

Προβάδισμα, που δείχνει δύσκολο να ανατραπεί.

Αλλά όλα γίνονται.

Καθώς το φετινό MasterChef είναι το παιχνίδι των ανατροπών

Οι αποκαλύψεις των τριών κριτών λίγο πριν τον τελικό

Λίγο πριν το μεγάλο τελικό του Masterchef οι τρεις κριτές εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησαν στη Ζήνα Κουτσελίνη για όσα θα δούμε.

Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκαναν αποκαλύψεις για το ριάλιτι μαγειρικής.

«Η Σπυριδούλα το έλεγε συνεχώς πως ήρθε για να κερδίσει. Δεν είναι μόνο χαρακτηριστικό της Σπυριδούλας αυτό. Το MasterChef είναι ένα πρωτάθλημα με όρους Κυπέλλου. Αγώνας-αγώνας-αγώνας. Αυτός που θα κερδίσει τον τίτλο θα έχει εξυπηρετήσει καλύτερα αυτόν τον σκοπό», είπε πρώτος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Από τη μεριά του ο Πάνος Ιωαννίδης αρκέστηκε να σημειώσει: «Όλα κρίνονται στην λεπτομέρεια και είναι ένας αγώνας δρόμου αυτό που χαρακτηρίζει το παιχνίδι».

«Εμείς πρέπει να κρίνουμε το φαγητό στο πιάτο. Αυτός είναι ο ρόλος μας. Από εκεί και πέρα προσπαθούμε με κάποιες παρατηρήσεις να περάσουμε και κάποια άλλα μηνύματα. Αν μιλούσαμε για χαρακτήρες θα ήταν ένας διαφορετικός διαγωνισμός. Παίζει ρόλο σίγουρα ο χαρακτήρας, αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με τη βαθμολογία και την κριτική, έχει να κάνει μόνο με το πιάτο» συμπλήρωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

https://www.youtube.com/watch?v=ip3nmMYxZz4

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss