Μάθε τι τύπος προσωπικότητας είσαι

Πολλές φορές μπορεί να έχεις αναρωτηθεί τι τύπος προσωπικότητας είσαι και ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που σε κάνουν ξεχωριστό ως άνθρωπο. Παρακάτω, μέσα σε λίγα λεπτά, μπορείς να πάρεις την απάντηση που θες.

Διάλεξε ένα από τα 9 δέντρα που ακολουθούν και μάθε τι τύπος προσωπικότητας είσαι:

εικόνες με δέντρα
© enallaktikidrasi.com

 

Δέντρο (1) – Γενναιόδωρος και ηθικός

Είσαι ένα άνθρωπος γενναιόδωρος και ηθικός, ωστόσο όχι ηθικολόγος. Πάντα εργάζεσαι για την αυτοβελτίωση σου. Είσαι φιλόδοξος με υψηλούς στόχους και ιδανικά. Οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι η επικοινωνία μαζί σου είναι δύσκολη, αλλά για εσένα, δεν είναι καθόλου εύκολο να είσαι αυτός που είσαι. Εργάζεσαι πολύ σκληρά, αλλά δεν είσαι εγωιστής. Εργάζεσαι γιατί θέλεις να βελτιώσεις τον κόσμο. Έχεις μια τεράστια ικανότητα να αγαπάς μέχρι να σε πληγώσουν.  Αλλά ακόμα κι αφού σε πληγώσουν, εσύ συνεχίζεις να αγαπάς δυνατά και αληθινά. Πολλοί λίγοι άνθρωποι μπορούν να εκτιμήσουν αυτά που κάνεις πραγματικά.

Δέντρο (2) – Διασκεδαστικός και Ειλικρινής

Είσαι διασκεδαστικός και ειλικρινής. Είσαι ένας άνθρωπος πολύ υπεύθυνος και σου αρέσει να φροντίζεις τους άλλους. Ωστόσο, κάποιες φορές το παρακάνεις και αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείς να χειριστείς. Έχεις μια πολύ καλή προσωπικότητα και οι άνθρωποι σε εμπιστεύονται εύκολα. Είσαι λαμπρός, πνευματώδης και εύστροφος. Επίσης, πάντα έχεις μια ενδιαφέρουσα ιστορία να διηγηθείς.

Δέντρο (3) – Έξυπνος και Στοχαστικός

Είσαι έξυπνος και στοχαστικός. Οι σκέψεις και οι ιδέες σου έχουν πολύ μεγάλη σημασία για εσένα. Σου αρέσει να σκέφτεσαι τις θεωρίες και τις απόψεις σου όταν είστε μόνοι. Είσαι εσωστρεφής. Τα πας καλά με αυτούς που τους αρέσει να σκέφτονται και να μαθαίνουν. Προσπαθείς να κάνεις το σωστό, ακόμα κι αν η πλειοψηφία της κοινωνίας δεν συμφωνεί μαζί σου.

Δέντρο (4) – Φιλόσοφος

Είσαι ένας άνθρωπος με φιλοσοφική αντίληψη και διάθεση. Αισθάνεσαι αλλά και είσαι διαφορετικός από τους άλλους ανθρώπους. Έχεις ισχυρή διαίσθηση και είσαι κάπως ιδιόμορφος. Πολλές φορές σε παρεξηγούν και αυτό σε πληγώνει. Χρειάζεσαι προσωπικό χώρο. Πρέπει να αναπτύξεις τη δημιουργικότητά σου. Είσαι ένας άνθρωπος που διακρίνει τις φωτεινές και τις σκοτεινές πλευρές της ζωής. Τέλος είσαι αρκετά αρκετά συναισθηματικός άνθρωπος.

Δέντρο (5) – Καθοδηγητής

Έχεις αυτοπεποίθηση και αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες. Είσαι εξαιρετικά ανεξάρτητος, ενώ κατευθυντήρια αρχή της ζωής σου είναι η φράση: «Θα το κάνω με τον δικό μου τρόπο». Είσαι αυτάρκης και γνωρίζεις πως να παραμένεις δυνατός, τόσο για εσένα, όσο και για τα άτομα που αγαπάς. Το μόνο πράγμα που απαιτείς από τους ανθρώπους είναι η ειλικρίνεια. Είσαι αρκετά δυνατός για να ακούσεις οποιαδήποτε αλήθεια.

Δέντρο (6) – Ευγενικός και Ευαίσθητος

Είστε ευγενικός και ευαίσθητος άνθρωπος και τα πας πολύ καλά με τους γύρω σου. Έχεις πολλούς φίλους και σου αρέσει να τους βοηθάς. Έχεις μια φωτεινή και ζεστή αύρα που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται καλά όταν είναι μαζί σου. Σκέφτεσαι συχνά πώς θα μπορέσεις να βελτιώσεις κάποιες πτυχές του εαυτού σου. Θέλεις να είσαι ενδιαφέρον, διορατικός και μοναδικός. Περισσότερο από κάθε τι άλλο στον κόσμο έχεις ανάγκη την αγάπη. Είσαι έτοιμος να αγαπήσεις ακόμα κι αυτούς που μπορεί να μην σου δείχνουν την αγάπη τους.

Δέντρο (7) – Χαρούμενος και Αδιατάρακτος

Είσαι ένας χαρούμενος και αδιατάρακτος άνθρωπος. Ευαίσθητος και με κατανόηση. Έχεις ταλέντο στο να ακούς χωρίς να ασκείς κριτική. Πιστεύεις πως ο καθένας έχει το δικό του ταξίδι ζωής. Είσαι ανοιχτός σε νέους ανθρώπους και πράγματα. Ενώ παράλληλα έχεις ισχυρές αντιστάσεις απέναντι στο στρες και ξέρεις να το διαχειρίζεσαι πολύ καλά. Συνήθως είσαι χαλαρός, ενώ σχεδόν πάντα περνάς καλά, χωρίς να χάνεις το δρόμο σου.

Δέντρο (8) – Γοητευτικός και Ενεργητικός

Είσαι ένας γοητευτικός άνθρωπος με χιούμορ που γνωρίζει καλά πως να κάνει τους άλλους να γελούν. Ζεις σε μια κατάσταση αρμονίας με το σύμπαν. Είσαι βέβαια κάπως παρορμητικός και έντονα ενθουσιώδης. Δεν λες ποτέ «όχι» σε μια καινούργια περιπέτεια. Πάντα παραμένεις αληθινός απέναντι στον εαυτό σου. Έχεις πολλά ενδιαφέροντα και αν κάτι σου τραβήξει την προσοχή γίνεσαι ακούραστος μέχρι να μάθεις σε βάθος όλες τις πληροφορίες που αφορούν τον τομέα του ενδιαφέροντός σου.

Δέντρο (9) – Αισιόδοξος και Τυχερός

Είσαι ένας τυχερός και υπέρμετρα αισιόδοξος άνθρωπος. Πιστεύεις πως η ζωή είναι ένα δώρο και για αυτό προσπαθείς να δρας έξυπνα, αξιοποιώντας αυτά τα δώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είσαι περήφανος για όσα έχεις πετύχει. Είσαι έτοιμος να σταθείς σαν «βράχος» στους ανθρώπους που αγαπάς, ενώ έχεις μια πολύ υγιή προσέγγιση ζωής. Για εσένα το ποτήρι είναι πάντα μισογεμάτο και γι’ αυτό το λόγο δεν χάνεις καμία ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στον δρόμο σου. Είσαι άνθρωπος που σ’ αρέσει να δίνεις συγχώρεση, να μαθαίνεις και να αναπτύσσεσαι διαρκώς, διότι πιστεύεις πως η ζωή είναι υπερβολικά μικρή για να κάνεις το αντίθετο.

Πηγή: enallaktikidrasi.com

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss