Ματθίλδη Μαγγίρα: Με την σωματική ψυχοθεραπεία βρήκα το κουμπί του κι είναι στην ζωή μου

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία μίλησε για τα συμπεράσματα που έχει βγάλει μέσα από την σωματική ψυχοθεραπεία και την κίνηση που έκανε για έναν έρωτα.

Ματθίλδη Μαγγίρα: Αυτό το ταξίδι δεν είναι εύκολο, είναι η εσωτερική  οδύσσεια

«Κατάλαβα ποια είμαι»

Αρχικά, η Ματθίλδη Μαγγίρα είπε: «Η εσωτερική μου διεργασία έγινε από την σωματική ψυχοθεραπεία. Κατάλαβα ποια είμαι. Πριν από αυτό μπορεί να πλακωνόμουν, τώρα δεν πρόκειται. Μου έχουν σούρει διάφορα. Εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια. Αυτή η φράση αν την αποκωδικοποιήσουμε, μας λέει ακριβώς αυτό».

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν αυτός με κρίνει ότι είμαι…, το πλέον σίγουρο είναι να είναι αυτός… Στην σκηνή από μικρό παιδάκι γινόταν κάτι μαγικό. Ήμουν και μέσα σε αυτό που έπαιζα κι έξω. Αυτό μου έδινε έναν έλεγχο στην κατάσταση».

Η Ματθίλδη Μαγγίρα για την μάχη της με την κατάθλιψη: “Έκλαιγα με το  παραμικρό, δεν πήρα αντικαταθλιπτικά” | fthis.gr

«Στην ζωή μου όμως δεν μπορούσα να το κάνω»

«Στην ζωή μου όμως δεν μπορούσα να το κάνω. Με την σωματική ψυχοθεραπεία βρήκα το κουμπί του κι είναι στην ζωή μου και στην καθημερινότητά μου» συμπλήρωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

«Έχω κάνει διάφορα για έρωτες. Τι ταξίδια, τι έχω βγει σε φωταγωγό και περπάτησα πάνω στο λούκι για να μπω σε ένα σπίτι. Άπραγη έφυγα. Δεν έβλεπα. Δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν το άτομο γιατί πίστευα ότι θα με περιμένει κι αφού κοιμόταν, δεν ήξερα ποιος είναι. Κινδύνεψα. Μπορούσα να πέσω κάτω», κατέληξε η ίδια.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss