Μαυρικίου: Μου έβαζαν κέρματα στο στόμα για να κάνω το τζουκ μποξ

Η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου «άνοιξαν» την καρδιά τους και μίλησαν για το bullying που έχουν δεχτεί.

O Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μίλησαν το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το bullying που έχουν δεχτεί.
«Στο Asia Express δεν άντεχα με τίποτα. Θέλω να κάνω παιδιά και φοβόμουν μην κολλήσω κάτι. Ήταν πολύ βρώμικα, είχε φίδια», ανέφερε αρχικά η 23χρονη.

Η Ιλάειρα Ζήση μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία και ξέσπασε σε κλάματα.
«Είχα πρόβλημα με τις καθηγήτριές μου. Θυμάμαι μια δασκάλα στο σχολείο που μας χτυπούσε, με κορόιδευαν τα παιδιά στο σχολείο επειδή ήμουν πάρα πολύ διαφορετική. Έλεγα στη μαμά μου ότι δεν έχω φίλους και μου έλεγε θα πας στο Λύκειο και θα βρεις φίλους, θα πας στο Πανεπιστήμιο και θα βρεις… Δεν ταίριαζα με τους άλλους», πρόσθεσε.

«Επειδή ήμασταν σε ένα μικρό χωριό, οι καθηγητές δεν είχαν διαγνώσει ότι είχα δυσλεξία. Οι καθηγήτριες μου έλεγαν ότι θα αποτύχεις, δεν θα κάνεις τίποτα. Πάντα είχα μεγάλη πίστη και με κράτησε ο Θεός. Πήγαινα στο δωμάτιο μου και έλεγα Θεέ μου, πάρε με… Έχω καταλάβει ότι αξίζεις να ζεις και αξίζει για πάρα πολλούς λόγους», εξομολογήθηκε με κλάματα η Ιλαέιρα Ζήση.
Παράλληλα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μιλώντας στον φακό της ίδιας εκπομπής αποκάλυψε πως έχει δεχτεί bullying ενώ ανέφερε ότι στον στρατό του είχαν συμπεριφερθεί.
«Με κλείδωναν στο θάλαμο και μου πέταγαν νομίσματα από τις τρύπες και μου έβαζαν κέρματα μέσα στο στόμα μου, ήθελαν να κάνω το τζουκ μποξ», είπε ο Μαυρίκιος.

Σχετικές ειδήσεις
Συγκλονίζει η Ιλάειρα Ζήση: «Ήθελα να πεθάνω, το προσπάθησα κιόλας»
J2US: Πήρε «φωτιά» το Twitter με τα αόρατα βιολιά του Μαυρίκιου και της Ιλάειρας
J2US: Η σπόντα του Φασουλή σε Μαυρίκιο και Ιλάειρα για τη δημοσιότητα – Το καυτό φιλί


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss