Μαύρο Ρόδο: H σχέση Αγγελικής Βίκου αποκαλύπτεται – O Πέτρος ξεσπά

Η σειρά που έχει κερδίσει όσο λίγες τους τηλεθεατές, το «Μαύρο Ρόδο» του MEGA, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές στους τηλεθεατές.

Με νέα επεισόδια από την Κυριακή έως την Τετάρτη, το σίριαλ φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά και πολλές αποκαλύψεις.
Κυριακή 27 Νοεμβρίου

Η Όλγα αποκαλύπτει λεπτομέρειες στην Ελισάβετ για το στοίχημα του Πέτρου. Ποιος άλλος θα μάθει για το στοίχημα; Ο Πέτρος αντιδρά με την τροπή που πήραν τα πράγματα. Η συνάντηση του Σαράντου με την Αννα τού δημιουργεί μια τελείως διαφορετική εικόνα από εκείνη που είχε για τον πατέρα του. Τι θα μάθει στη συνέχεια για το παρελθόν του στο χωριό; Ο Θέμης βρίσκει κάτι στο ξενοδοχείο του Βίκου που προκαλεί ερωτηματικά. Η Πολυξένη μαθαίνει ότι ο Λευτέρης τής έκρυβε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

Ο Θέμης απειλεί την Κύρα μέσα στο ίδιο της το σπίτι, κρούοντάς της το καμπανάκι του κινδύνου σε σχέση με τον Βίκο. Ο Βίκος κάνει έκπληξη στην Αγγελική. Ο Πέτρος και ο Φραγκίσκος έρχονται σε οριστική ρήξη. Ο Σαράντος πείθει, τελικά, τον Μπόγρη και ένα νέο στοιχείο σε σχέση με το παρελθόν του Στέλιου Διακοσάββα έρχεται στο φως. Ο Πέτρος, για ακόμα μία φορά, εισβάλλει στο μοναστήρι δημιουργώντας προβλήματα. Η Κασσιανή κάνει τα αδύνατα δυνατά και βρίσκει συμμάχους για να …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss