Μαυρουδής: «Είχα ακούσει για κακοποιητικές συμπεριφορές, όχι όμως για σεξουαλική βία»

Ο Χάρης Μαυρουδής μίλησε την Πέμπτη (02/12) στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για το ελληνικό #metoo στον καλλιτεχνικό χώρο. Παράλληλα, ο ηθοποιός σχολίασε και την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση «Ο Ρινόκερος».

«Η δική μου αφετηρία ήταν ευκολότερη από άλλων»

Αρχικά, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Η δική μου αφετηρία ήταν ευκολότερη από άλλων, όχι επειδή εκμεταλλεύτηκα το όνομα του πατέρα μου».

«Ήμουν κι εγώ παρών σε περίπτωση χειροδικίας στο θέατρο»

Στη συνέχεια, ο Χάρης Μαυρουδής εκμυστηρεύτηκε πως είχε υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, Ωστόσο, τόνισε ότι είχε τη δυνατότητα να τις αντιμετωπίσει εκείνη τη στιγμή. Μάλιστα, όπως είπε, είχε ακούσει πως ένας από τους κατηγορούμενος έβγαινε με νέα παιδιά, αλλά δεν περίμενε ότι μιλούσαν για ανήλικα.

«Είχα ακούσει για κακοποιητικές συμπεριφορές, όχι όμως για σεξουαλική βία»

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Μαυρουδής είπε: «Καλό θα είναι να μείνουμε γύρω από αυτά που έχουν συμβεί και να μη λέμε την μικρή και ασήμαντη ιστορία μας. Είχα ακούσει για κακοποιητικές συμπεριφορές, όχι όμως για σεξουαλική βία. Ήμουν κι εγώ παρών σε περίπτωση χειροδικίας στο θέατρο».

«Αν η αιτία είναι θρησκευτική, τότε φοβάμαι ότι είναι με τη λάθος πλευρά της ιστορίας»

Ο ίδιος επιπλέον, σχολίασε το θέμα των ημερών στον καλλιτεχνικό κόσμο, την απόφαση δηλαδή του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ο Ρινόκερος» και την αντικατάσταση του, διότι δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους, όπως ισχύει πλέον με τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Ο Άρης Σερβετάλης είναι συνεπής στην άποψή του. Αν η αιτία είναι θρησκευτική, τότε φοβάμαι ότι είναι με τη λάθος πλευρά της ιστορίας».

 

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.