Με «ακονισμένα νύχια» ο Τσίπρας στη Βουλή

Απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν γύρω από την υπόθεση της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη και δημοσιογράφων από την ΕΥΠ, αναμένεται να ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας, σήμερα, κατά τη διάρκεια της προ ημερήσιας διάταξης συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί επί του θέματος στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Ότι καθυστερήσεις έπαιξε ο πρωθυπουργός από τις 8 Αυγούστου, οπότε και ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε το αίτημα για άμεση διακοπή των θερινών διακοπών της Βουλής και τον ορισμό έκτακτης συζήτησης, έπαιξε. Σήμερα σύρεται στη Βουλή απολογούμενος», αναφέρουν στενοί συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Συζητώντας με τα πρόσωπα του επιτελείου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθίσταται σαφές ότι η σημερινή κοινοβουλευτική διαδικασία θα διαφέρει από τις άλλες. Και αυτό γιατί ο Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος να επιτεθεί με ιδιαίτερη σφοδρότητα εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη και να ζητήσει απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα.

Αυτά για τα οποία από το περιβάλλον του λένε ότι «αλαζονικά αποφεύγει για το επιτελικό οικογενειακό παρακράτος που έχει στήσει με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε εγκληματική οργάνωση». Όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό από την παραπάνω φράση που χρησιμοποιούν από την Κουμουνδούρου, το κλίμα σήμερα στην Ολομέλεια, θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο.
Επιχείρηση συσκότισης

Το διάστημα που ακολούθησε από τις αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ, ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μια επιχείρηση συσκότισης του σκανδάλου -έτσι το ονομάζει- των παρακολουθήσεων.

Ως χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτής της κυβερνητικής επιλογής, ορίζει το γεγονός ότι παρά τις διαρκείς πιέσεις σύσσωμης της αντιπολίτευσης για να προηγηθεί της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, η πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας, αν και απόλυτα απομονωμένη, αρνήθηκε εμφατικά.
Και όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά υποστηρίζει ότι κατά την ακρόαση του νέου επικεφαλής της ΕΥΠ, Θεμιστοκλή Δεμί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss