Με αυτόν τον εύκολο τρόπο όλοι θα νομίζουν ότι οι φακίδες σου είναι φυσικές

Για αρκετές σεζόν, οι φακίδες αποτελούν trend. Μπορεί, λοιπόν, κάποτε κάποιες να ονειρεύονταν να απαλλαγούν από αυτές τις μικρές χρωστικές κηλίδες, άλλα τώρα οι περισσότερες από εμάς θα δίναμε τα πάντα για να τις έχουμε φυσικά στο πρόσωπό μας. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος για να τις δημιουργήσουμε με το μακιγιάζ μας και κάπως έτσι να ικανοποιήσουμε εν μέρη την επιθυμία μας
Χάρη στο TikTok και συγκεκριμένα μέσα από τον λογαριασμό της make-up artist, @frenchtouchofmakeup, βρήκαμε τον πιο εύκολο τρόπο για να δημιουργήσουμε με το μακιγιάζ μας αυτά τα εξαιρετικά μοντέρνα μικρά σημεία. Μάλιστα, αυτή η αλάνθαστη μέθοδος απαιτεί μόνο ένα καφέ υγρό eyeliner και λίγο spray που σταθεροποιεί το μακιγιάζ μας. Ναι, όπως το ακούς.

@frenchtouchofmakeup Easy freckles ✨#frenchtouchofmakeup #fyp #pourtoi😊 #astucebeauté ♬ LA FAMA (feat. The Weeknd) – ROSALÍA

Step by step
Για να ξεκινήσoυμε, παίρνουμε το καφέ eyeliner και σχεδιάζουμε μικρές κουκκίδες στο μέγεθος των φακίδων στα άκρα των δακτύλων μας Στη συνέχεια, ψεκάζουμε με λίγο setting spray στα σημεία και κάνουμε απαλά χτυπηματάκια με τα δάχτυλά μας στη μύτη μας και στο πάνω μέρος των μάγουλών μας.
Φυσικά, μπορούμε να δημιουργήσουμε εικονικές φακίδες σας και σε όποιο άλλο σημείο επιθυμούμε σε όλο το πρόσωπο, στο λαιμό ή στην κλείδα και το ντεκολτέ. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά μας, αντί για το υγρό eyeliner απευθείας στο πρόσωπο, οι φακίδες φαίνονται πιο αληθινές. Υπέροχο; Απλό και αποτελεσματικό, αυτό το κόλπο γίνεται σε λιγότερο από ένα λεπτό και διαρκεί όλη μέρα.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα! …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss