Με crop top, καπέλο και άλλους 3 τρόπους θα φοράς το jean το φθινόπωρο

Αν το τζιν είναι το item που δεν αποχωρίζεσαι με τίποτα και δε θα λείπει ποτέ από την γκαρνταρόμπα σου, τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος! Το τζιν και το δέρμα είναι ένα, δεν μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου και να μοιράζομαι μαζί σου κάτι που μπορεί να σου φανεί τρελό αλλά…τα θεωρώ πιο άνετα και από φόρμα. Από μικρή επέλεγα τζιν αντί για φόρμα και γενικότερα ήταν το ρούχο που δεν έλεγα να βγάλω από πάνω μου. Θες επειδή είναι ευέλικτο και μπορεί να συνδυάσεις με τα πάντα; Θες επειδή με ένα τζιν μπορεί να δείχνεις απλή, αλλά ταυτόχρονα κομψή; Οπως και να το σκεφτείς είναι must have!
 Το μαγιό δεν είναι μόνο για την παραλία – Πώς θα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ
Το φθινόπωρο τα jeans μας, λοιπόν, κάνουν και πάλι ένα πολύ δυνατό comeback και μιας και μετράμε ήδη αντίστροφα για τις φθινοπωρινές μέρες, τι λες να δούμε 5 τρόπους με τους οποίους μπορείς να φορέσεις το τζιν σου αυτό το φθινόπωρο, για να είσαι η απόλυτη style queen; Ετοιμάσου για τις πιο WOW εμφανίσεις!  

Με crop top και καμπαρντίνα
Αν ψάχνεις για μια μεταβατική εμφάνιση, κράτα το crop top που φορούσες το καλοκαίρι και πρόσθεσε μια καμπαρντίνα από πάνω.

Με καπέλο του μπέιζμπολ
Τα καπέλα του μπέιζμπολ είναι ένα αξεσουάρ που φοράω περισσότερο από ποτέ τον τελευταίο καιρό. Διάλεξε το αγαπημένο σου και συνδύασέ το με το τζιν σου για μια πιο fresh και σπορ εμφάνιση.

Με oversized πουκάμισο
Τα oversized πουκάμισα είναι must have το φθινόπωρο! Τζιν, oversized πουκάμισο και sneakers, ο απόλυτος συνδυασμός. 

@sonnyyyxo styling white jeans???# …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss