Με ένα Goal/Goal και την υποχρέωση της Λειψίας, δυάδα στο 2.87

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και ποντάρει σε μία δυνατή δυάδα από το Champions League.

Όλες οι ομάδες είναι μέσα στη μάχη στον πέμπτο όμιλο του Champions League. Η Μίλαν με ισοπαλία στην Αυστρία απέναντι στη Ζάλτσμπουργκ και νίκη εντός επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, βρίσκεται στην πρώτη θέση με τέσσερις βαθμούς. Η Ντινάμο έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα και “έδιωξε” τον Τόμας Τούχελ, κερδίζοντας με 1-0 την Τσέλσι. Επίσης, ήταν αξιοπρεπής, αλλά έχασε με 3-1 στο Σαν Σίρο. Η Ζάλτσμπουργκ μετρά δύο ισοπαλίες και η Τσέλσι τον ένα βαθμό που πήρε στον εντός έδρας αγώνα, με τους Αυστριακούς στην πρεμιέρα του Γκράχαμ Πότερ.

Προγνωστικά Τσάρλυ: Δύσκολο το μαρκάρισμα του Λεάο

Με τον νέο τεχνικό έχει δώσει δύο παιχνίδια η Τσέλσι. Το 1-1 εντός με την Ζάλτσμπουργκ και τη νίκη 2-1 με την γκολάρα του Γκάλαχερ στο 89ο λεπτό, στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Ο Πότερ προσπαθεί να επαναφέρει την Τσέλσι σε τετράδα στην άμυνα. Κάτι που σίγουρα θέλει τον χρόνο του και περιμένω να το αξιοποιήσει ο Λεάο.

Ο ταχύτατος και πολύ φορμαρισμένος εξτρέμ της Μίλαν θα πέφτει πάνω στον επιθετικογενή μπακ Τζέιμς, που δεν έχει πλέον κάλυψη από τρία στόπερ. Πρόκειται για μία συνθήκη που πρέπει και μπορεί να την εκμεταλλευτεί η Μίλαν.

Η Τσέλσι χρειάζεται σήμερα τη νίκη (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), θα παίξει για αυτή και θα βρει μία Μίλαν με απουσίες, καθώς Μενιάν, Τεό Ερναντές, Φλορέντσι, Κιάερ, Σαλεμάκερς και Καλάμπρια είναι τραυματίες. Γκολ η Τσέλσι θα βρει, πιστεύω όμως πως θα χρειαστεί δύο τέρματα για να κερδίσει την Μίλαν. Το Goal/Goal στο 1.83 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Champions League: Βελτιώνεται με τον Ρόζε η Λειψία

Στον 6ο όμιλο η Λειψία βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό. Η ταπεινωτική εντός έδρας ήττα με 4-1 από την Σαχτάρ έφερε το τέλος του Ντομένικο Τεντέσκο και την πρόσληψη Μάρκο Ρόζε.

Με τον πρώην τεχνικό της Γκλάντμπαχ και της Ντόρτμουντ, ήρθε η εντυπωσιακή νίκη στο ντεμπούτο του, με 3-0 επί της Ντόρτμουντ. Η δύσκολη ήττα με 2-0 στο Μπερναμπέου από τη Ρεάλ, όπου το σκορ άνοιξε ο Βαλβέρδε στο 80ο λεπτό. Η ήττα με 3-0 στην έδρα της Γκλάντμπαχ στο μοναδικό άσχημο παιχνίδι μετά την αλλαγή τεχνικού και στην επανέναρξη της Bundesliga, η επικράτηση με 4-0 επί της Μπόχουμ.

Με αυτό το παιχνίδι οδηγό, η Λειψία θα ψάξει την πρώτη νίκη της στον όμιλο απέναντι στη Σέλτικ του Ποστέκογλου (19:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Παραδοσιακά η Σέλτικ είναι μία κλασική ομάδα έδρας στην Ευρώπη και μακριά από αυτή χάνει πολύ μεγάλο μέρος της δυναμικής της. Είναι τελικός το παιχνίδι για τους παίκτες του Ρόζε, ο άσος της Λειψίας στο 1.57 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λειψία – Σέλτικ: 1 (απόδοση 1.57), 19:45
  • Τσέλσι – Μίλαν: Goal/Goal (απόδοση 1.83), 22:00

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss