Με φόρμα, αλλά χωρίς ηθικό η Ιντεπεντιέντε, ρίσκο με το 2.90

TIPS ΜΑΡΚΟ

Ο Ζούλιο Σέζαρ Φαλσιόνι στην πάγκο της Κολόν Σάντα Φε
Ο Ζούλιο Σέζαρ Φαλσιόνι © 2022 JORGE SAENZ/ASSOCIATED PRESS

Τοπική μονομαχία στην Αβεγιανέδα μεταξύ Αρσεναλ Σαραντί και Ιντεπεντιέντε την ώρα που στη Ρόχο έχουν εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου και παρά την καλή δουλειά που κάνει ο Φαλτσιόνι μετράει μέρες στην ομάδα. Ποντάρισμα στο 2.90.

Τοπικό κλάσικο στην Αβεγιανέδα μεταξύ της Άρσεναλ Σαραντί και την Ιντεπεντιέντε (02:30 LIVE από το SPORT24). Άλλα μεγέθη βέβαια, δεν μπορεί να θεωρηθεί τόσο μεγάλο μέγεθος η Άρσεναλ σε σύγκριση με τη Ρόχο. Η Ιντεπεντιέντε φόρτσαρε και πέτυχε ένα θετικό σερί το τελευταίο διάστημα, στο πρωτάθλημα μετράει τέσσερις σερί νίκες με ένα γκολ παθητικό, αλλά στην ειδική βαθμολογία παρότι η διαφορά για μια θέση στις διεθνείς διοργανώσεις της επόμενης σεζόν είναι μικρή και όλα μπορούν να ανατραπούν. Όσο εύκολα μπορεί να μπει στο κόλπο, άλλο τόσο εύκολα μπορεί να χάσει τον δρόμο.

Η ομάδα πάει με καταρακωμένη την ψυχολογία απόψε παρά τη φόρμα της, αφού μεσοβδόμαδα έχασε στα πέναλτι την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου από την Ταγέρες με το ματς στην κανονική διάρκεια να λήγει 0-0 (δεν υπάρχει παράταση σε περίπτωση ισοπαλίας). Αποκλεισμός-μαχαιριά αφού ήθελε όσο τίποτε το Κύπελλο ώστε να έχει σίγουρο εισιτήριο για διεθνή διοργάνωση της επόμενης σεζόν. Αποκλείστηκε μεν στα πέναλτι, αλλά τέθηκε δίκαια εκτός.

Η Ρόχο πάει με δύο καλές απουσίες απόψε στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Φαλτσιόνι παρά την καλή δουλειά που κάνει τελευταία λογικά δεν θα συνεχίσει του χρόνου στην ομάδα, με το συμβόλαιό του να εκπνέει την τελευταία μέρα του 2022. Η ομάδα έχει αύριο εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου, με τους 2/3 υποψηφίους να έχουν ταχθεί ανοιχτά κατά του πολύπειρου τεχνικού. Η Ιντεπεντιέντε είναι ανώτερη ποιοτικά, πάει όμως χωρίς Ρομέρο και Μαρκόνε απόψε και μετά από μεσοβδόμαδο αποκλεισμό που επηρέασε το θετικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί πρόσφατα. Πριν από αυτό το ματς η ομάδα κατάφερνε να κερδίσει ακόμα και να μην ήταν τυχερή.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Άρσεναλ Σαραντί έχει μεγάλη ανάγκη από βαθμούς, καθώς στην ειδική βαθμολογία είναι λίγο πάνω από την κόκκινη ζώνη σε ό,τι αφορά στη μάχη της παραμονής, η διαφορά από την Πατρονάτο μπορεί να την κάνει να νιώθει ασφαλής, αλλά εάν μαζευτούν απώλειες το πράγμα μπορεί να ζορίσει. Αήττητη στα πέντε τελευταία εντός έδρας η Άρσεναλ Σαραντί με ρεκόρ 2-3-0. Πιέζεται η ισοπαλία στο ματς, από το 3.00 έχει βρεθεί στο 2.90, ωστόσο με τα παραπάνω δεδομένα το Χ δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ Σαραντί – Ιντεπεντιέντε: Χ (απόδοση 2.90), 02:30

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss