Με τιμές έκπληξη τα νέα FTTH πακέτα της Cosmote με ταχύτητες έως 1 Gbps

Όπως αναμενόταν, ανακοινώθηκαν πριν λίγο οι τιμές της Cosmote για τα νέα εμπορικά πακέτα FTTH για οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, με ταχύτητες που φτάνουν ακόμα και το 1 Gbps.

Τα 3 νέα πακέτα έρχονται κατά γενική ομολογία με καλύτερες τιμές απ΄ ότι πολλοί ανέμεναν ενώ δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στην τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας για τις συνδέσεις με ταχύτητες 100 και 200Mbps.
Αναλυτικά, η Cosmote διαθέτει από σήμερα 3 νέα προγράμματα FTTH με ταχύτητες 300mbps, 500mbps και 1Gbps τα οποία συνδυάζονται με απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς σταθερά και κινητά. Το Fiber 300 Unlimited προσφέρει ταχύτητα 300mbps στο download και 30mbps στο upload με τιμή €31,90 ενώ το Fiber 1 Gbps έρχεται με τιμή €41,90, προσφέροντας 500mbps ταχύτητα download και 50mbps στο upload. Τέλος η ανώτερη πρόταση είναι το Fiber 1 Gbps Unlimited με ταχύτητα download 1 Gbps και 100mbps Upload. Η τιμή στην περίπτωση αυτή έχει οριστεί στα €56,90. 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι τιμές των πακέτων των 100 και 200mbps παραμένουν στα 28,90 και 31,90 αντίστοιχα, κάτι που σημαίνει ότι η πρόταση των 200mbps έχει την ίδια τιμή μ’ αυτή στα 300mbps.
Παράλληλα η Cosmote ανακοίνωσε τα ίδια εμπορικά πακέτα και για εταιρικούς πελάτες, με τις ταχύτητες και στο download και στο upload να είναι οι ίδιες με αυτές που ισχύουν για οικιακούς πελάτες. Αναλυτικά οι παροχές που ισχύουν για τα νέα πακέτα είναι οι εξής:

Όπως είχαμε αναφέρει από τον περασμένο μήνα, το επόμενο διάστημα αναμένεται η νέα δράση του υπουργ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss